reklamı kapat

POPÜLER

2021 Hyundai i20 N Line

2021 Hyundai i20 N Line; yeni neslin sportif versiyonu karşımızda

Kendine has sportif dinamiklerle öne çıkan 2021 Hyundai i20 N Line, yepyeni bir kullanıcı kitlesinin de kapılarını aralayabilir.

Yeni nesliyle özellikle tasarım noktasında bambaşka bir seviyeye taşınan i20 için beklediğimiz çeşitlilik hamleleri gelmeye devam ediyor. Şu sıralar Tucson ile dünya gündeminde olan Hyundai cephesi, N Line rozetini kompakt HB modeline getirerek yeni bir kullanıcı kitlesi yakalama arayışında. Standart versiyona oranla gövde paketinin yanında jant ve renk seçenekleriyle de çok daha hareketli bir karakteri asfalta getirecek Hyundai i20 N Line, kokpit bölümündeki değişikliklerle de bunu iç dünyada hissettirmeyi amaçlıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Hyundai i20 N Line için öne çıkan özellikler

Markanın resmi kaynaklarından gelen parçalarla birlikte detaylarını incelemeye başladığımız aracın dış bölümünde tüm temel noktalara bir dokunuş var. Ön tampona ve ızgaraya bu kapsamda atılan imza kolaylıkla kendisini hissettiriyor. Arka tarafa geçtiğimizde de yeni bir tampon, krom destekli çift egzoz çıkışı ve difüzör üçlüsünün burada fark yaratacağını görüyoruz. 17 inç ebatına kadar esneklik gösterebilen jantlar da genel karaktere en büyük destekçi konumunda. Kapıları açıp içeriye baktığımızda ise bizleri “N” logolu sportif koltuklar, direksiyon, vites ve pedalları içerisine alan bir sportif paket karşılıyor. Performansın nabzını simgeleyen kırmızı renk dikiş dokunuşları da bu bölümde atlanmamış. i20 N Line’ın kaputunun altında ise yaklaşık 120 beygir güç üreten 1.0 litrelik turbo üç silindir motor konumlandırılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR