reklamı kapat

POPÜLER

2021 Land Rover Discovery

2021 Land Rover Discovery Türkiye’de satışta; işte fiyat ve öne çıkan özellikler

Geçtiğimiz yılın son günlerinde gerçekleştirilen tanıtımla bir dizi makyaj operasyonunu getiren 2021 Land Rover Discovery, Türkiye listelerine eklendi.

2020’nin son çeyreği içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen 2021 Land Rover Discovery için Türkiye macerası erkenden başlıyor. Tanıtımının üzerinden geçen 4 aylık zaman diliminin ardından ülkemizdeki kullanıcılar için listeye dahil edilen model, 2.0 litrelik benzinli motoru ile 1.370.267 TL’den başlayan fiyatlarla markanın internet satış adresinden satışa sunulmaya başlandı.

2021 Land Rover Discovery teknik özellikleri

Yenilenen Discovery’nin özgün karakteri ve optimize edilen oranları, otuz yılı aşkın süre boyunca tasarım evriminin geldiği son noktayı temsil ediyor. Farların altına yerleştirilen yeni LED gündüz aydınlatması ve kayar sinyal ışıkları dikkat çekici bir görünüm sağlarken, yenilenen ön tampon yan havalandırma kanallarıyla da dinamik bir görünüm yaratıyor. Yeni Discovery’nin arka tasarımında ise bagaj kapağında yer alan yeni parlak siyah panel ve LED stoplar modelin sade ve şık tasarımını tamamlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Discovery, kullanıcılarına Land Rover’ın en son teknoloji Pivi Pro bilgi-eğlence sistemini sunuyor. Hızlı ve arayüzü ile tamamen yenilenen orta konsol, bir önceki versiyonuna göre yüzde 48 oranında büyüyen 11,4 inçlik tam HD dokunmatik ekranı içeriyor. 12,3 inçlik dijital gösterge paneline sahip Yeni Discovery’de, sürüş bilgilerini doğrudan sürücünün göz çizgisine yerleştiren ve böylece yol güvenliğini artıran Head-Up Display opsiyonel olarak sunuluyor. Apple CarPlay sayesinde akıllı telefon entegrasyonu kolaylaşırken, gelişmiş Bluetooth teknolojisi ile aynı anda iki akıllı telefon sisteme bağlanabiliyor.

Yeni direksiyon simidi kullanım anında parlaklığı artan kontrol düğmeleriyle dikkat çekiyor. Yeni Discovery’de tasarımı güncellenen ikinci sıra koltuklar daha konforlu bir yolculuğa olanak sağlarken, arka koltuklarda yer alan yeni havalandırma kanalları ve klima kontrolleri ise daha kuvvetli bir hava akışına imkan tanıyor. Yeni Discovery, 300 beygir güç ve 400 Nm’lik tork sunan dört silindirli Ingenium motoruyla kullanıcıları bekliyor olacak.

İlgili video

Bronco tanıtımı