reklamı kapat

POPÜLER

2021 Range Rover Velar

2021 Range Rover Velar; yeni model yılıyla hissedilir “elektrikleşme”

Özellikle kaputunun altındaki yeniliklerle kullanıcıların dikkatini çekecek 2021 Range Rover Velar, yola emin adımlarla devam edecek.

Tanıtıldığı ilk günden itibaren ailenin tasarımsal bazda en beğenilen isimlerinin başını çeken Velar, bunu satış adetlerindeki başarıyla da perçinledi. 2017 yılından beridir sokaklarda gördüğümüz modelle ilgili bir süredir çalışma yapan Range Rover, bu çalışmayı makyaj niteliğindeki geliştirmelerde 2021 model yılı üzerinden kullanıcılarla buluşturacak. Teknolojik destekler başta olmak üzere önemli iyileştirmelerle donatılan modelin kaputunun altında da yeni motor seçenekleri göreceğiz. 2021 Range Rover Velar, tasarım kısmında ise ciddi nitelikle bir değişime sahip olmayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla 2021 Range Rover Velar

Velar’daki en önemli yeniliklerin arasında markanın kendi içerisine geliştirdiği güncel 3.0 litrelik sıralı altı silindirli motorun listeye eklenmesi olacak. Dizel ve benzinli olarak tercih edilebilecek olan bu motorda standart olarak 48V mild-hybrid sistemi de yer alıyor. Motorun en iyi noktada sunacağı değerlere baktığımızda; 394 beygir güç, 550 Nm tork ve 5,2 saniyelik 0-100 gibi maddeler ön plana çıkıyor. Türkiye pazarında daha çok ilgi görmesini beklediğimiz motor ise son nesliyle 2.0 litrelik turbo dört silindirli motor. Bu motorda da yine 48V mild-hybrid desteğinin olduğunu göreceğiz. P400e versiyonu ise şarj edilebilir hibrit seçenek olarak bazı pazarlarda kullanıcıları ilk kez karşılacak. 2.0 litrelik bezinli motor ve bir adet elektrik motorunun kombinasyonuyla gelen bu versiyon, yaklaşık 400 beygir güç ve 640 Nm tork değerleriyle göz dolduruyor. Kullanıcılar P400e’nin bataryasını 30 dakikalık hızlı şarj ile yüzde 80 doluluğa getirirken, toplamda saf elektrik menzili 53 kilometre olarak tabloya yansıyor. Multimedya sistemi ve elektronik desteklerinde de revizyonların olduğu yeni Velar, kademeli olara pazarlada sunulmaya başlanacak.