reklamı kapat

POPÜLER

2021 Mitsubishi Eclipse Cross

2021 Mitsubishi Eclipse Cross; yenilenen parçalar için ilk detaylar

Yenilenen tasarım dinamikleriyle çok daha iddialı olan 2021 Mitsubishi Eclipse Cross, hibrit versiyonu da beraberinde getirecek.

Koronavirüs sürecinin ciddi oranda etkilediği isimlerden birisi olan Mitsubishi, mecburi planlaması kapsamında bazı önemli modellerini Avrupa pazarı için biraz daha mesafeli sunma kararı aldı. Türkiye’yi de içerisine alan bu kararın son etkilenen isimlerinden birisi de büyük ümitlerle satışa sunulan Eclipse Cross. Adını bir dönemin ikonik spor otomobilinden alan SUV modelinin yükselen bir pazarda zorluk çekmesiyse beklentilerin çok fazla karşılanamadığı olarak yorumlandı. Marka ise 2021 model yılı için yaptığı geliştirmeleri ilk detayları üzerinden resmi kaynaklarından paylaştı. Mitsubishi Eclipse Cross özellikle ön ve arka tasarım revizeleriyle çok daha çekici olacak gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Mitsubishi Eclipse Cross için önemli açıklamalar

Yapılan Değişimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Mitsubishi Tasarım şefi Seiji Watanabe, beklentileri yükseltmeyi başardı. Watanabe açıklamalarında; “Yeni tasarımda e-Evolution Concept’ten ilham alarak SUV mirasımızdan gelen gücü ve dinamikleri vurgulayacağız. Bununla birlikte coupe çizgileri de görünümü daha etkileyici kılacak. Eclipse Cross, yeni nesil Mitsubishi Design’a doğru atılan ilk adım.” ifadelerine yer verdi. Görsel değişiklikler yanında 2021 Eclipse Cross, markanın ikinci plug-in hibrit SUV’si olarak asfalta inmeye hazırlanıyor. Bu versiyonda teknik detaylar henüz açıklanmazken, satış stratejisinin belirli pazarlar üzerine kurulacağını görüyoruz. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.