reklamı kapat

POPÜLER

2021 Nissan Patrol Nismo

2021 Nissan Patrol Nismo; SUV liginde performans rozeti

GT-R ve 370Z gibi modellerden alışık olduğumuz performans rozeti 2021 Nissan Patrol Nismo ile SUV ürün gamında da etkisini gösteriyor.

Nissan’ın yaklaşık 70 yıldır ürün gamında yer verdiği Patrol, Orta Doğu başta olmak üzere satışa sunulduğu pazarlarda markaya önemli bir kitle kazandırdı. Günümüzde geçtişten gelen genetiğinin etkisiyle bu başarısın sürdüren SUV modeli, 2021 model yılıyla birlikte GT-R başta olmak üzere binek modellerden alışık olduğumuz Nismo rozetiyle asfalta çıkıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde Dubai’de ön gösterimi yapılan 2021 Nissan Patrol Nismo, artık tüm detayları ve fiyatıyla meraklıları için karşımızda duruyor. Önemli tarihçesinde ilk kez bu rozeti taşıyacak olan Patrol’un bu versiyonu sadece Orta Doğu’da satışa sunulacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Nissan Patrol Nismo teknik özellikleri

Nismo rozeti Patrol’un görünümüyle birlikte performansına da beklediğimiz etkiyi yansıtıyor. Modele özgü kullanılan 5,6 litrelik sekiz silindirli motor 428 beygirlik güç ve 565 Nm torkla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Performansın yanında dış tasarımda da ciddi bir Nismo etkisi karşımıza çıkıyor. Tampon ve difüzörün tamamını etkileyen değişimler, daha büyük hava kanalları ve arka spoiler ile birlikte aracın görünümünü çok daha sportif hale getiriyor. 22 inçlik devasa jantlar da bu versiyona özel olarak şemadaki yerini alıyor. Patrol’un Nismo rozetiyle birlikte altyapı elemanlarında da nitelikli geliştirmelere yer veriliyor. Özellikle performanslı sürüşe cevap verebilecek şekilde revize edilen Bilstein süspansiyonlar ön planda. Patrol Nismo, 105.000 dolarlık etiket fiyatıyla satışa sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

2020 Honda Jazz