reklamı kapat

POPÜLER

2021 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

2021 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid; ailenin en güçlü hibrit versiyonu tanıtıldı

Ürün gamının en güçlü versiyonlarından birisi olarak satışa sunulacak 2021 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, performans verileriyle dikkat çekiyor.

Yaz dönemi içerisinde makyajlanarak karşımıza çıkarılan Panamera ailesinde zenginleştirilme çalışmaları devam ediyor. Günümüz pazardaki elektrik dönüşümüne hibrit paketleriyle cevap veren ürün gamının zirvesi de meraklılarıyla buluşmak için artık hazır. Ailenin en güçlü versiyonu olarak tanıtımı bugün gerçekleştirilen 2021 Panamera Turbo S E-Hybrid, marka içerisinde ise en güçlü ikinci model olarak kayıtlara geçiyor. Elektrik gücünün desteğiyle bu rozeti elde eden versiyonun motor bölümünde ise 4.0 litrelik sekiz silindirli makine görev yapıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Rakamsal verileriyle 2021 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Söz konusu güç merkezli bir model olduğu için herkes gibi biz de öncelikli olarak rakamsal verilere bakma gereği hissediyoruz. Bu kapsamda, kullanılan benzinli motorun tek başına 571 PS güç ürettiğini görüyoruz. Yolda ona destek olacak elektrik motorunun da ortaya çıkarttığı 136 PS’lik nitelikli güç ile ortaya 700 beygire yaklaşan bir kombinasyon ve 870 Nm tork çıkıyor. Bu kombinasyonla birlikte Porsche cephesi, Panamera Turbo S E-Hybrid’in 0’dan 100’e hızlanmasını sadece 3 saniyede tamamladığını söylüyor. Erişilebilecek maksimum sürat değeriyse 315 km/s olarak teknik tabloya yansıyor. Kullanıcılar bu rakamları sedan dışında Gran Turismo gövde tipiyle de satın alabilecek. Almanya’da sipariş süreci başlatılan modelin aralık ayında ilk teslimatlarının yapılması bekleniyor.

İlgili Video

Taycan tanıtımı