reklamı kapat

POPÜLER

YouTube en çok kazanan

2021 raporu: YouTube içerisinde en çok kazanan isimler belli oldu

 - Güncelleme: 17 Ocak 2022 20:22

Forbes’in yayınladığı liste ile 2021 yılında YouTube platformunda en çok kazanan isimler belli oldu. Lider çok da büyük bir sürpriz olmadı.

Forbes’in Captiv8, SocialBlade ve Pollstar’dan aldığı veriler ile kendi kaynakları üzerinden derlediği habere göre 2021’in en çok kazanan YouTube kişileri / kanalları şunlar oldu:

-MrBeast (54 milyon dolar)
-Jake Paul (45 milyon dolar)
-Markiplier (38 milyon dolar)
-Rhett and Link (30 milyon dolar)
-Unspeakable (28,5 milyon dolar)
-Nastya (28 milyon dolar)
-Ryan Kaji (27 milyon dolar)
-Dude Perfect (20 milyon dolar)
-Logan Paul (18 milyon dolar)
-Preston Arsement (16 milyon dolar)

Bu YouTube’un resmi olarak açıklamadığı listede liderin MrBeast olması yukarıda da dediğimiz gibi çok şaşırtmadı. 88 milyon aboneye sahip olan ve her videosu büyük izlenme rakamlarına ulaşan MrBeast, en son detaylarına burada yer verdiğimiz inanılmaz Squid Games YouTube videosu ile çok ses getirmişti.

YouTube geçtiğimiz günlerde de bir rekor ile gündeme gelmişti. Kaçıranlar için Baby Shark isimli çocuk videosu, 10 milyar izlenmeyi geçen ilk YouTube videosu olmuştu. 54 milyondan fazla aboneye sahip Pinkfong Baby Shark – Kids’ Songs & Stories kanalı tarafından yayınlanan video, 32 milyondan fazla beğeni almış durumda.

Dünyanın açık ara en popüler video platformu, bildiğiniz üzere Türkiye’de de büyük içerik üreticilere inanılmaz gelirler kazandırıyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın