reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Android 10

2021 Samsung Galaxy A serisinden sevindiren detay: “OIS”

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, orta seviyede inanılmaz hale gelen rekabet nedeniyle 2021 Galaxy A serisine önemli bir özellik getiriyor.

Samsung‘un orta seviye 2021 Galaxy A modellerinin bazıları aktarıldığı kadarıyla kamerada OIS yani optik görüntü sabitleme özelliğine sahip olacak. Burada özellikle Galaxy A serisinin en üstündeki modelleri OIS ile donatacak denilen Samsung, Güney Kore merkezli kaynaklara göre orta seviyedeki rekabette biraz daha öne çıkabilmek adına bu adımı atıyor. Bu durum elbette son kullanıcı için güzel görünüyor. Firma eskiden kullanmasına rağmen son dönemde sadece amiral gemilerinin kameralarına titreşimleri önleyen OIS koyuyor. Bunun yeni yılda değişecek olması elbette herkes için olumlu duruyor. Çünkü artık çoğu kişi amiral gemisi cihazlara maddi olarak ulaşamıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 yılının başında Samsung Galaxy S21 ailesi de geliyor

Modellerde sadece Snapdragon 875 işlemci yer alabilir deniyor. Bildiğiniz üzere son dönemde firmanın telefonlarında Exynos işlemciler kullanması açısından önemli şikayetler gündeme geliyor. Samsung Galaxy S20 ailesi birçok pazarda Qualcomm imzalı Snapdragon 865 işlemci taşıyor. Türkiye gibi pazarlarda ise Samsung tarafından geliştirilen Exynos 990 kullanılıyor. Ancak iki işlemci arasında birçok kalemde performans farkı bulunuyor ve kişiler artık bunun değişmesini istiyor. Ancak yine de yeni seri için yeni nesil Exynos beklentisi bulunuyor. Burada AMD Radeon imzalı GPU’ya sahip yeni nesil Exynos’ların kullanılma ihtimali bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

OPPO imzalı ilk akıllı saat modeli