reklamı kapat

POPÜLER

Skoda Octavia fiyat listesi

2021 Skoda Octavia Sportline; yeni nesille birlikte ilk kez gelen performans rozeti

 - Güncelleme: 09 Nisan 2021 16:24

Yeni nesille beklediğimiz rozetlerden olan 2021 Skoda Octavia Sportline, zengin motor seçenekleriyle listelerdeki yerini alacak.

5 ayı aşkın süredir Türkiye pazarında satışta olan yeni nesil Octavia ailesi, gereklilikleri karşılayan dinamikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Combi ve Liftback gövde tiplerinin yanında 2020 içerisinde sıkıştırılmış doğalgaz ve mild-hybrids gibi farklı motor seçenekleriyle de asfalta indirilen ürün gamı donanım bazında da zenginlik kazanmaya devam ediyor. RS öncesinde performans karakterini kimliğe yansıtan bir dinamizmi beraberinde getiren 2021 Skoda Octavia Sportline, özellikle genç kullanıcıların radarında olacak. Sportline donanım seviyesinin benzinli, dizel, mild-hybrid ve sıkıştırılmış doğalgaz gibi tüm motor versiyonlarıyla kombin edilebiliyor olması da Skoda cephesinin attığı mantıklı adımlar arasında.

Skoda Octavia fiyat listesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla 2021 Skoda Octavia Sportline

Gövde tipi olarak her iki şekilde de satışa sunulacak olan Octavia Sportline, dışarıdan bakıldığında kolaylıkla ayırt edebileceğimiz farklılıklar barındırıyor. İlk aşamada ön bölüme baktığımızda bizleri karartılmış ızgara ve tampon elemanları karşılıyor. Arka tarafta ise difüzör kanadında benzer değişimi görüyoruz. Sportline’ın karakteristik farkları arasında jantları da geliyor. Standart olarak 17 inçle gelen versiyonda bu ebat 19 inçe kadar esnetilebiliyor. Sportifliğe vurgu yapılan bu değişimleri aracın kokpitinde de göreceğiz. Piyano siyahı kaplamalarla zenginleştirilen konsol elemanları burada ilk fark edeceğimiz parçalar arasında. Üç kollu sportif direksiyon da Sportline logosuyla birlikte bizi karşılayacak. İlk kez bu keyifli rozeti taşıyacak olan Octavia, bu versiyonda 4×4 olarak da tercih edilebiliyor. Benzinli motorlarda 1,5 litrelik TSI ünite 150 PS’lik güçle öne çıkarken, 2.0 litrelik TSI motor 190 PS ve 4×4 dinamikleriyle geliyor. 2.0 litrelik dizel motor seçenekleri ise 115, 150 ve 200 PS’lik üç farklı güç seçeneğiyle tercih edilebiliyor. Ailenin en güçlü paketi ise 204 PS’lik şarj edilebilir hibrit seçenek olacak.

İlginizi çekebilir

2020 Seat Leon merak edilen özellikleriyle detaylandı