reklamı kapat

POPÜLER

2022 Ford Mondeo

2022 Ford Mondeo radikal dönüşümüyle birlikte göründü

Çin merkezli olarak önemli sızıntılar eşliğinde gündeme gelen 2022 Ford Mondeo, pazardaki SUV modeliyle karakter paylaşımı yapacak.

İçerisinde bulunduğu segmentteki zorlu rekabette 30 yılı geride bırakan Ford Mondeo için Avrupa merkezli olarak satış sürecinin sonlandırılmasının planlandığı bir dönemi yaşıyoruz. Kullanıcıların SUV segmentine olan ilgisinden negatif bazda nasibini alan model için bir süredir devam eden test sürecinden gelen detaylara bu kez önemli bir sızıntı dahil oldu. Çin merkezli olarak basında yankı bulan fotoğraflarla birlikte 2022 Ford Mondeo ailesinin yeni nesilde bürüneceği tasarım karakteri tüm çıplaklığıyla karşımızda duruyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Ford Mondeo için motor dinamikleri de sızıntıdan nasibin aldı

Ford’un yine pazarda satışa sunduğu yeni Cross modeli Evos ile büyük oranda tasarım çizgilerinin paylaşıldığını gördüğümüz yeni Mondeo, bu vesileyle önceki nesilden tamamen ayrılmaya hazırlanıyor. Ön bölümde slim formda tasarlanan ışıklandırma grubuyla birlikte geniş ızgara dikkat çekiyor. Arka bölümde de önceki nesilden tamamen ayrılan bir tasarım dili söz konusu. LED ışıklandırma grubunun baştan sona birbirine bağlandığı yeni dizilimde, versiyonlara göre difüzör ve pek çok gövde panelinde değişim dikkat çekiyor. Patent üzerinden basına yansıyan detaylarda kaputun altından da parçalar var. Arka bölümde konumlandırılan Ecoboost 245 logosu üzerinden, 2.0 litrelik dört silindirli ünitenin listelerde yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR