reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda HR-V
2022 Honda HR-V
Yeni Honda HR-V

2022 Honda HR-V fiyatları açıklandı; işte önemli detaylar

 - Güncelleme: 24 Şubat 2022 11:40

Şubat ayıyla birlikte Türkiye pazarın giriş yapan 2022 Honda HR-V, beraberinde çok önemli yenilikler getiriyor.

2022 Honda HR-V için Türkiye pazarında meraklı bekleyiş sona erdi. Düzenlenen özel bir etkinlik kapsamında tanışma fırsatına eriştiğimiz yeni neslin Türkiye fiyatları ve versiyonları da belli oldu. Türkiye pazarına iki farklı donanım seçeneğiyle giriş yapan yeni HR-V, giriş seviyesi pakette dört farklı renk seçeneğiyle geliyor. Bir üst paket konumunda olan Style donanımla birlikte ise üç renk seçeneği tercih edilebiliyor. Jazz ile birlikte çevrimiçi satış operasyonuna başlayacak olan Honda Türkiye, HR-V’yi de bu kanallar üzerinden kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Marka 2022 yılında 3.000 adetlik HR-V e:HEV satışı hedefliyor.

2022 Honda HR-V
Yeni Honda HR-V

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Honda HR-V fiyat listesi

Yeni HR-V Advance – 650.000 TL
Yeni HR-V Style- 685.000 TL

2022 Honda HR-V için öne çıkan özellikler

Honda’nın 2022 yılında tüm modellerinin elektrikli veya hibrit olmasını hedefleyen ‘Elektrikli Vizyon Stratejisi’nin en güncel adımını temsil eden yeni kompakt SUV modeli, Coupe esintilerine sahip minimalist ve modern tasarım felsefesiyle dikkat çekiyor. Honda’nın iki gelişmiş motora sahip, güçlü ve verimli hibrit güç-aktarma sistemi e: HEV ile donatılan yeni nesil HR-V, Jazz’da olduğu gibi yüksek verimlilik vadediyor.

Yeni nesil HR-V’nin kaputunun altında, 1,5 litrelik i-VTEC benzinli motoru iki adet kompakt boyutlu ve güçlü elektromotor ile destekleniyor. Benzinli motor tek başına 131 PS güç ve 253 Nm tork üretecek niteliklerde. Verimli ve çevik bir sürüş sunan HR-V e:HEV, üç farklı sürüş modu ile kendini sürüş koşullarına uyarlıyor. Yakıt verimliliğini en üst seviyeye çıkartmak için sürüş koşulları uygun olduğu sürece elektrikli moda geçen sistemde, güç ihtiyacının ortaya çıktığı durumlarda ise hibrit mod devreye giriyor.


Yeni Honda HR-V, günümüz standartlarına uyan bağlanabilirlik çözümleri sunuyor. Konsolun merkezinde konumlandırılan 9 inçlik yeni LCD dokunmatik ekran; kullanımı kolay ve kişiselleştirilebilir arayüzü ile dikkat çekme iddiasında. İyileştirilen HMI çalışma hızı sayesinde geçiş hızı artan sistem, giriş ve komutlara daha hızlı cevap veriyor. Ayrıca sürücünün dikkat dağınıklığını daha da azaltmak için 7 inçlik TFT e:HEV göstergesinde hangi gelişmiş sürüş destek sistemi bilgisinin görüntüleneceği seçilebiliyor. Apple CarPlay (Bluetooth, WiFi veya kablo) ve Android Auto (kablo) destekli ekran yansıtma özelliği sunan arayüzü ile sürücüye kullanım kolaylığı sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video