reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda HR-V

2022 Honda HR-V için Amerika versiyonu radikal tasarım farklılığıyla geldi

Yaz dönemiyle Amerika pazarına sunulacak olan 2022 Honda HR-V versiyonu, Avrupa’da karşımıza çıkandan farklı karakter taşıyor.

Geçtiğimiz şubat ayıyla birlikte Türkiye pazarına giriş yapan yeni HR-V, önceki nesli tamamen geride bırakan tasarım çizgileriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Yeni kimliğiyle birlikte Red Dot ödüllerinde markasına ödül de getiren kompakt SUV segmentinin temsilcisi için Amerika pazarına özel versiyon da kısa süre önce tanıtıldı. İlk detaylarıyla resmi kaynaklar üzeriden bilgileri paylaşılan 2022 Honda HR-V için bölgeye özel olarak tercih edilen tasarım dilinin Avrupa ile tamamen alakasız olması bu noktada fazlasıyla dikkat çekiyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Honda HR-V Amerikan versiyonundan ilk mesajlar

Amerika’da önümüzdeki yaz döneminde satışa sunulması planlanan model önceki nesille bağlantılı olduğu kadar farklılaşan bir yüzle karşımıza çıkıyor. Ön bölümünde petek formlu bir ızgara formunun kullanıldığı yeni jenerasyonda daha agresif bir yaklaşım hissiyatı söz konusu. Işıklandırma grupları da bu kapsamda farklılaştırılan HR-V’nin arka bölümü ise nispeten daha sahin çizgiler barındırıyor. Civic ile aynı altyapı üzerine geliştirilen modelin motor ve kokpit tarafında ise şimdilik resmi bir açıklama gelmiş değil. Bu tarafta 2.0 litrelik motorun şimdilik ön planda olduğunu söylemek çok da yanlış olmaz. Önümüzdeki günlerde daha fazla detayla tekrar karşımızda olacak modeli ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edilebilirsiniz.