reklamı kapat

POPÜLER

2021 Honda HR-V Mugen

2021 Honda HR-V; Mugen, yeni nesil için modifikasyon parçalarını duyurdu

Avrupa versiyonuyla gündemde olan 2021 Honda HR-V için Japon kanadından gelen Mugen dokunuşu, aracın sportiflik potansiyelinin de kanıtı.

Bugün itibarıyla Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu Avrupa pazarında satışa sunulacak versiyonu için teknik nitelikleriyle kendisini gösteren 2021 Honda HR-V, bir süredir Japonya pazarındaki listelerde. Bölgede Vezel adıyla bilinen HR-V, Honda’nın köklü modifikasyon ortağı Mugen’in de radarına girmiş görünüyor. Resmi kaynaklarından yeni nesil için geliştirilen modifikasyon kitlerinin duyurusunu gerçekleştiren Mugen, yeni tasarım dilinin sportif dokunuşlarla çok ciddi bir potansiyel taşıdığını gösteriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Honda HR-V Mugen modifiyesinden öne çıkan

Mugen ekibinin yayınladığı modifikasyon kiti, HR-V’nin çehresini tamamen değiştirecek parçaları barındırıyor. Fotoğraflarda da kolaylıkla ayırt edilen kit içerisinde; ön tampon, lip, marşpiyeller, 18 inçlik jant setleri, spoiler, egzozlar ve difüzör gibi temel parçalar yer alıyor. Markanın açıkladığı kitlerin paket olarak tercih edilmesiyle birlikte araç sahiplerinin yaklaşık 5.500 doları gözden çıkarması gerekecek. Honda’nın yeni nesil hibrit motor teknolojisinin konumlandırıldığı ilk modellerden olacak HR-V, önümüzdeki günlerde daha net resmi parçalar üzerinden karşımızda olacak.

İlgili video