reklamı kapat

POPÜLER

2021 Honda HR-V

2021 Honda HR-V; marka tarihinde ilkle gelecek yeni nesil için tarih açıklandı

Önümüzdeki ay içerisinde tanıtımının gerçekleştirileceği kesinleşen 2021 Honda HR-V, çift elektrik motorlu hibrit kombinasyona sahip olacak.

1998 yılında başlayan macerasından bu yana iki jenerasyonu geride bırakan HR-V, kompakt SUV sınıfının yükselişiyle doğru orantılı olarak markası için artık çok daha önemli bir model haline geldi. 2021 yılı ise HR-V için üçüncü jenerasyonuna kavuşacağı bir dönem olarak kayıtlara geçecek. Bir süredir kamuflajlı olarak kameralara yakalanarak gündeme gelen yeni model için bugün itibarıyla artık tanıtım tarihi de netleşti. Markadan gönderilen ipucu niteliğindeki görsellerle birlikte 2021 Honda HR-V için tanıtım etkinliğinin 18 Şubat’ta gerçekleştirileceği resmiyet kazandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Honda HR-V hibrit sistemiyle yepyeni bir deneyim sunuyor

HR-V yeni nesli kadar altyapısında barındıracağı hibrit dinamikleriyle de ayrı bir ilgiyi hak ediyor. “e:HEV” adıyla ürün gamına eklenecek olan versiyonla birlikte yeni nesil çift elektrik motorlu ilk Honda modelini asfalt üzerinde göreceğiz. Jazz’da karşımıza çıkan yeni nesil dinamiklerin ipucu niteliği taşıdığı modelin tasarım noktasında da çok daha tatminkar bir seviyeye getirileceğini biliyoruz. Burada merkeze alınan nokta markanın geçtiğimiz süreçte tanıttığı elektrikli SUV konseptine dayanıyor. Aracın elektronik asistan ve kokpitteki malzeme kalitesi gibi bölümlerinde de ciddi geliştirmeler bizi bekliyor olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Mazda MX-30 tanıtımı