reklamı kapat

POPÜLER

2022 Hyundai Venue N Line

2022 Hyundai Venue N Line; kompakt SUV için sportif hamle

 - Güncelleme: 26 Ağustos 2022 14:14

Tasarım ve altyapı elemanlarındaki değişimlerle gelen 2022 Hyundai Venue N Line, makyajlı yeni karakteri sportiflikle destekliyor.

Hyundai’nin Güney Asya ve Amerika gibi önemli pazarlarda satışa sunduğu modellerden birisi olan Venue, 2022 model yılıyla birlikte nitelikli bir makyaj operasyonu geçirdi. Üç yıllık periyodun ardından gelen değişim rüzgarıyla daha modern bir karaktere bürünen kompakt SUV modeli için markanın popüler rozeti olan “N Line” da artık listelerde olacak. Türkiye’deki modellerde de görmeye alışık olduğumuz bu rozetle birlikte daha sportif dokunuşları beraberinde getiren 2022 Hyundai Venue N Line, teknik tarafta da ufak sportif dokunuşlar sürüş keyfini kendine has şekilde yansıtmayı vadediyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla 2022 Hyundai Venue N Line

N Line paketiyle birlikte Venue için öne çıkan ilk değişimleri dışarıda hissedebiliyoruz. Tamponlar, lip, marşpiyel ve difüzör gibi aracın alt bölümündeki tüm elemanlarda değişimler karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte bölgelere dahil edilen kırmızı renk şeritler de sportifliğe vurgu niteliğinde. Araca özel olarak gelen 16 inçlik jant seti ve daha büyük formda kullanılan spoiler için de görünümü bir katman yukarı çektiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Kokpit tarafında da N Line logolu koltuklar, vites topuzu ve panellere gelecek kırmızı renk eklemeler de diğer Hyundai modellerinde olduğu gibi destekleyici olacak. Tüm bu elemanları sürüş tarafına yansıtma için ise süspansiyon sistemi ve direksiyon tepkilerinde ufak revizyonlar yapılması da önemli. Kaputunun altında 1.0 litrelik üç silindirli motorun standart olarak sunulması beklenilen Venue N Line, 120 PS güç ve 172 Nm torkla asfalta inecek. Bu motorun standart olarak 7 kademeli DCT ile kombin edilmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR