reklamı kapat

POPÜLER

iPhone SE

2022 iPhone SE modeli için yeni bilgiler ortaya atıldı

Apple, kısa süre içerisinde ikinci defa bir iPhone SE haberiyle gündemde yer alıyor. 2022 modelinden yeni bilgiler gelmiş durumda.

Kısa süre önce bir açıklama yapan DigiTimes, gelecek iPhone SE’nin ilk detaylarını vermişti. Kaynak 2022’nin ilk çeyreğinde karşımıza 4,7 inç LCD ekranlı ve A14 Bionic işlemcili iPhone SE 3 modelinin çıkacağını aktarmıştı. Bu mevcut SE ile aynı tasarımı taşıyacak modelin 5G desteğine sahip olacağı belirtilmişti.

Şimdi konuşan Nikkei ise 2022’de gelecek SE modelinin A14 Bionic değil A15 Bionic işlemci üzerine kurulacağı iddia ediyor. Kaynak telefonda Qualcomm X60 modem üzerinden 5G desteğinin olacağını ve LCD ekranının 4,7 inç boyutta olacağını da doğruluyor.

Tasarımsal olarak bir değişiklik alması halen pek beklenmeyen Touch ID parmak izi sensörlü yeni SE ya da 2022 SE, kullanıcılar tarafından merak edilen cihazlar arasında yer alıyor. Uygun fiyata akıcı iPhone deneyimi her zaman dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple şu an birden fazla iPhone SE üzerinde çalışıyor

Ekran konusunda sağlam kaynaklardan Ross Young, geçtiğimiz aylarda Apple’ın 2023 yılında da bir 6,1 inç ekranlı iPhone SE tanıtacağını aktarmıştı. Bazı başka kaynaklara göre SE Plus adında karşımıza çıkacak bu telefon, büyük ihtimalle yine bir LCD ekrana sahip olacak.

Bu olası adıyla SE Plus modelinde selfie kamerası bir ekran deliğinde olacak. Apple bu telefonda biyometrik güvenlik içinse yüksek ihtimalle parmak izi sensörü kullanacak. Burada ya fiziksel bir sensör ya da ekrana entegre Touch ID kullanılacak.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Samsung’un Türkiye’de satışa çıkan yeni modellerinden