reklamı kapat

POPÜLER

2022 Peugeot Pulsion

2022 Peugeot Pulsion; 125cc’lik scooter ilk niteliğindeki donanımlarıyla Türkiye’ye iddialı geliyor

 - Güncelleme: 12 Mayıs 2022 20:58

Türkiye satış tarihi açıklanan 2022 Peugeot Pulsion, özellikle güvenlik tarafında segmentine yeni bir standart getirme iddiasında.

Django ailesiyle scooter segmentine keyifli bir seçenek getiren Peugeot, Türkiye’deki ürün gamına 2022 ile birlikte önemli bir oyuncu daha ekleyecek. Haziran ayında satışa sunulacağı açıklanan Pulsion Euro 5, beraberinde getireceği donanımlarla sınıfında ayrılma iddiası taşıyor. Fransa’da üretilerek Türkiye’ye ithal edilecek olan 2022 Peugeot Pulsion, kendi ürün ve hacim sınıfında hem ABS hem de SBC (Senkronize Fren Sistemi) fren sistemi sunan tek motosiklet olma özelliğine sahip olan Pulsion Euro 5, kullanıcısına şehir içi yolculuklarında güvenli bir tutuş sağlamayı vaad ediyor. ABS’ye önemli bir destek olan SBC teknolojisi ile frenleme, sol (arka) fren koluyla uygulandığında bile ön ve arka tekerleklere dağıtılıyor. Bununla birlikte acil fren durumunda sürücünün güvenliğini artırmak için uyarılar otomatik olarak tetikleniyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Peugeot Pulsion Euro 5 hakkında öne çıkan özellikler

Pulsion Euro 5, satışa sunulacak Allure ve GT versiyonlarında adım adım GPS yönlendirmesi, sürücü telefonuna gelen SMS’in ilk 30 karakterinin okunabilmesi, telefondaki numaranın veya bildirim panelinin görüntülenebilmesi gibi parametrelerin bulunduğu i-Connect gösterge paneli yer alıyor. Ailenin üç tekerlekli üyesi Metropolis’ten hatırladığımız fullLED aydınlatma, akıllı anahtar da sürüş deneyimindeki en önemli destekçilerden olacak. 39L’lik bir üst çanta ve 39L’lik bir koltuk altı saklama bölmesi ile donatılan Allure paketi, toplam 78L yük kapasitesini de sunabilecek. Motosikletin makine dairesinde ise 14,4 beygir güç ve 12,4 Nm tork üreten bir motor bizi bekliyor. Yeni Pulsion için fiyatlar da önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşacak.