reklamı kapat

POPÜLER

LG

2022 serisi LG TV’ler Türkiye’de; işte televizyonların öne çıkan özellikleri

LG, 2022 model televizyonlarını Türkiye’de satışa sundu. CES 2022‘de lanse edilen televizyonlar OLED teknolojisiyle dikkatlari üstüne çekiyor.

LG’nin şimdiye kadar ürettiği en gelişmiş ve en parlak OLED’i olan OLED evo serisi amiral gemisi bir model olarak karşımıza çıkıyor. Yeni seride 5. Nesil α9 AI işlemsi yer alıyor. Televizyondaki Parlaklık Artırıcı özelliği sayesinde G2 modelini OLED evo olmayan modellere göre yüzde 30, C2 modelini ise yüzde 20 daha parlak hale getiriyor. Bu sayede çok daha parlak, net ve gerçekçi görüntüler elde edilebiliyor.

Dünyanın ilk 97 inç OLED TV’sine ve yeni 83 inç modeline ek olarak, G2 serisi 77, 65 ve 55 inç seçenekleriyle geliyor.  G2 serisinin Galeri Tasarımı izleme ortamına daha fazla uyum sağlaması için duvara boşluksuz olarak monte edilebiliyor. LG’nin C2 serisi ise, toplam altı ekran boyutu seçeneği sunuyor. Yeni 42 inç’lik OLED TV de LG’nin satışa sunduğu televizyon modelleri arasında yer alıyor. OLED evo teknolojisine sahip 65 inç Easel (65ART90) modeli de yeni seride göze çarpıyor. Bir tuvali andıran Easel modeli, minimalist tarzıyla öne çıkıyor. Televizoyonda Danimarklı ünlü tekstil markası Kvadrat tarafından tasarlanan TV’nin kumaş kaplı bir kapak kullanılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

LG imzalı yeni modeller tasarımları ve görüntü kalitesiyle fark yaratıyor

2022 serisi LG OLED TV’ler webOS 22 ile birlikte geliyor. Yeni sürüme eklenen çoklu kullanıcı profili özelliği ile kullanıcılar farklı profiler oluşturabiliyor, her profil sahibi izleme tercihlerine göre kendine özel olarak sunulan tavsiyeleri görebiliyor. LG’nin yeni OLED’leri, Dolby Vision IQ with Precision Detail özelliğini destekleyen ilk TV’ler olma özelliği de taşıyor.

İlginizi çekebilir: Yerli otomobil tasarlayan firmadan geleceğin traktörü