reklamı kapat

POPÜLER

2022 Suzuki Baleno

2022 Suzuki Baleno dikkat çeken geliştirmeleriyle birlikte tanıtıldı

 - Güncelleme: 24 Şubat 2022 20:22

2 yıl önce gerçekleştirilen makyajın daha hissedilir parçalarıyla yaratılan 2022 Suzuki Baleno, yeni silahlarıyla artık daha modern.

Suzuki’nin 2015 yılından beridir farklı pazarlarda satışa sunduğu kompakt modeli Baleno’ya Türkiye’deki kullanıcılar da yabancı değil. İlk örnekleriyle ülkemizde de satışa sunulan ürün gamını, birkaç yıldır listelerde göremiyoruz. Macerasında yedinci yılına giren otomobilini 2022 model yılıyla birlikte modern dünyaya uydurmak için kolları sıvayan Suzuki, 2019 yılındaki operasyonu da geride bıracak bir makyajla karşımıza çıkıyor. Saatler önce tanıtımı gerçekleştirilen 2022 Suzuki Baleno, tasarım başta olmak üzere teknik ve donanım tarafında da önemli geliştirmeleri beraberinde getirecek.

2022 Suzuki Baleno ile gelen yenilikler

Yenilenen model tasarım tarafında kolayca ayırt edilen karakteristik parçalarla karşımıza çıkıyor. Bu noktada daha geniş ızgarayla harmanlanan yeni yüzü ilk anda ayırt etmek fazlasıyla kolay. LED ışıkladırma grubunun kullanıldığı bu tarafta araç daha sportif ve dikkat çekici hissettiriyor. Arka tarafta da LED teknolojisiyle gelen ışıklandırma grubunun tamamen yeni bir forma büründüğünü görüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyaj operasyonunun kokpit tarafında da güzel etkileri var. Tamamen yenilenen ön panel, daha modern ve günümüz beklentilerine karşılık verebilecek gibi. Üst paketlerde 9 inç olarak gelen yeni multimedya ekran ve baş üstü ekran gibi donanımlar da tasarımdaki modernleşmenin teknolojik destekçileri olacak. Yeni modelin kaputunun altında ise 1,2 litrelik atmosferik motor 90 PS güç ve 113 Nm torkla geliyor. 5 kademeli manuel veya 5 kademeli otomatik şanzımanla kombin edilebilen bu ünite şimdilik tek seçenek olarak masada. Yaklaşık 2 yıldır Türkiye başta olmak üzere Avrupa pazarında satışa sunulmayan Baleno, yeni versiyonuyla da Hindistan gibi Asya ve Afrika ülkelerinde ön planda olmaya devam edecek. Aracın yenilenen silahlarıyla tekrar bir Avrupa çıkartması yapmasıyla şimdilik sürpriz gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR