reklamı kapat

POPÜLER

2023 Ford Kuga

2023 Ford Kuga; makyajlı versiyon net şekilde kameralara yakalandı

 - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 16:02

Amerika Birleşik Devletleri’nde Escape üzerinden görüntülenen 2023 Ford Kuga, özellikle ön bölümde ciddi değişimler getiriyor.

Ford’un 2008 yılından beridir ürün gamında yer verdiği C SUV modeli Kuga, günümüze kadar uzanan süreçte üç jenerasyonla kullanıcılarla buluştu. Halihazırda üçüncü nesliyle yollarda olan model için 2019 yılından beridir değişmeyen senaryoda, nitelikli bir makyaj operasyonu bizi bekliyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde Escape adıyla satılan Kuga’nın bir süredir devam eden makyaj çalışmaları resmi tanıtımı aratmayacak nitelikle görüntülere sahne oldu. ABD’de Escape versiyonu üzerinden görüntülenen 2023 Ford Kuga, özellikle ön bölümünde yapılan değişimle adeta yeni bir nesil gibi hissettiriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2023 Ford Kuga büyük oranda nokta atışı değişimler getirecek

Yeni yüzüyle birlikte Ford’un Amerika yelpazesinde kullandığı çizgileri çok net bir şekilde kazandığını gördüğümüz Kuga, bu sayede segmentinde kesinlikle daha dikkat çekici bir model olacak. Son yıllarda Hyundai Tucson ve Kia Sportage gibi isimlerin geçirdiği evrim düşünüldüğünde, bu hamlenin ne kadar gerekli ve yerinde olduğunu da söylemek gerekiyor. Tamamen değişen ön bölüme rağmen markanın arka bölümde ise çok daha ufak değişimlere yer veriliyor. Burada en hissedilir parça ışıklandırma grubu olacak gibi görünüyor. Makyajlı Kuga’nın kokpitinde ise daha büyük bir multimedya ekran ve son nesil yazılım entegrasyonu karşımızda olacak. Motor tarafında herhangi bir değişimin beklenmediği makyajlı Kuga’da benzinli ve hibrit ünitelerle yola devam edilecek. Modelle ilgili daha detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde alacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR