reklamı kapat

POPÜLER

2024 Hyundai Accent

2024 Hyundai Accent bir park alanında görüntülendi

Yeni Hyundai Kona Elektrik / Hyundai Kona Electric sonrasında 2024 Hyundai Accent karşımızda yer alıyor.

Yeni Hyundai Kona Electric ya da Türkiye’de geçen adıyla Hyundai Kona Elektrik geçtiğimiz gün detaylarına burada yer verdiğimiz tasarımıyla karşımıza çıkmıştı. O araç için firmadan resmi video gelmişti, 2024 Hyundai Accent ise normal olarak bir park alanında görüntülendi. Bazı pazarlarda “Verna” olarak da geçen araç, spesifik olarak 21 Mart tarihinde lanse edilecek ve bizce birçok kişinin tasarımsal olarak oldukça hoşuna gidecek. Hyundai’nin fütüristik tasarım dilini ve keskin çizgileri harmanlayan bütçe dostu dört kapı sedan, özellikle LED aydınlatma sistemleriyle öne çıkıyor ve sportif yapısıyla gençlerin de dikkat çekmeyi başarıyor. İçi bu araç özelinde görüntülenmeyen ancak yeni Hyundai Kona Electric ile benzer olması beklenen araç, aktarıldığı kadarıyla benzinli motorlar ile satışa sunulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Firma bundan önce gündemimize bir “süper otomobil” ile gelmişti. Hatırlamak adına geçtiğimiz yıl içerisinde bir açıklama yapan Hyundai “N” bölümünün eski başkanı Albert Biermann, markanın performans serisinin zirvesinde yer alacak bir süper otomobil üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Böyle bir otomobil modeli şimdiye kadar konsept olarak dahi karşımıza çıkarılmadı ancak bu hiçbir zaman çıkarılmayacağı anlamına gelmiyor. Çünkü 2023 Kanada Uluslararası Otomobil Fuarı’nda Carscoops’a konuşan Hyundai tasarım direktörü Hak Soo Ha, araç için son kararın henüz net olarak verilmediğini belirtti.

Yeni bir Hyundai süper otomobilin halen bir olasılık olduğunu aktaran Hak Soo Ha, araç üzerinde birçok farklı kalemde görüşmeler yapıldığını söyledi. Burada fiyat, tasarım ve aktarım başta olmak üzere farklı planlar üzerinde çalışan firma, Biermann’a göre araç için içten yanmalı motor, hibrit altyapı ve hidrojen yakıt hücresi temelli aktarımı tek tek değerlendiriyor. Daha önce Biermann tarafından 150 bin doların üstünde bir fiyata sahip olabilir yorumu yapılan Hyundai imzalı süper otomobil modeli, özet olarak halen ihtimaller dahilinde ancak projeye üretime ilerleme konusunda yeşil ışık henüz yakılmamış durumda.

2024 Hyundai Accent yanında bu da ilginizi çekebilir: GMC imzalı kaslı elektrikli bisiklet HUMMER EV