reklamı kapat

POPÜLER

2024 Toyota Yaris Cross görücüye çıkarıldı

2024 Toyota Yaris Cross görücüye çıkarıldı. Yeni model tasarımsal değil teknik olarak iyileştirmeler ile karşımızda yer alıyor.

2024 Toyota Yaris Cross, dış görünüş açısından selefinin görünümünü koruyor yani bu konuda bir güncelleme yapılmıyor. 2024 modeli ilk olarak yeni getirilen Hybrid 130 motor seçeneğiyle farklılaşıyor. Burada 1.5 litrelik benzinli motor daha güçlü bir elektrik motoru ile destekleniyor, toplamda sürücüye 130 beygir güç ve 185 Nm tork veriliyor. 0’dan 100 km/s hıza bu motor ile 10,7 saniyede çıkabilen araç, 114 beygir güç ve 141 Nm tork getiren Hybrid 115 motor seçeneğiyle de satın alınabiliyor. Sadece hibrit temelde elde edilebilen 2024 Yaris Cross için her pazarda sunulmayacak Premiere Edition ve GR Sport gibi donanım paketleri de hazırlanmış durumda. Seçilen pakete göre farklı boyutlarda dijital gösterge ve multimedya ekranlarıyla gelen araç, akıllı dijital anahtar desteğine sahip, uzaktan güncelleme alabiliyor ve “kablosuz” Android Auto ile Apple CarPlay bağlantı desteklerini de eksik etmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Daha kalın camlar ve yapılan diğer yalıtım iyileştirmeleriyle daha sessiz bir yaşam alanı sunan 2024 Toyota Yaris Cross, iyileştirilen donanımlar ile desteklenen T-Mate güvenlik sistemiyle güvenliği artırıyor. Bilmeyenler için Toyota bu sistemi kendisi şöyle açıklıyor: “T-Mate otoyolda, şehir içinde veya park yaparken sizi desteklemek ve daha güvenli sürüş yapmanızı sağlamak için tasarlanmış bir dizi sistemden oluşur. Bu sistemler yalnızca sizi ve yolcularınızı değil, yoldaki diğer kişileri de korumaya yardımcı olur.” Araç için fiyatlar ise henüz belli olmuş değil.

2024 Toyota Yaris Cross yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu