reklamı kapat

POPÜLER

Sony

Sony’nin çerçevesiz ekranlı telefonuyla ilgili son bilgiler

Rakipleri çerçevesiz ekranlı telefonlara geçiş yapmışken Sony inadından vazgeçmeyerek çerçeveli ekranlı telefonları piyasaya sürmeye devam etti. Teknoloji dünyası tarafından merakla beklenen Sony’nin çerçevesiz ekranlı telefonuyla ilgili bilgiler ortaya çıktı.

Yeni çerçevesiz ekran trendi hakkındaki soruları cevaplayan şirket, acele etmese de olası tasarımlar üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Şirket, akıllı telefonlarının hem kolay hem de iyi bir görüntüleme deneyimi sunma kabiliyetine sahip olduğunu ve çerçevenin boyutunun küçülmesini etkileyeceğini düşünüyor. Ek olarak Sony, ön yüzdeki stereo hoparlörleri ve trendi kabul ederse selfie kamerasını farklı bir yere taşıması gerektiğini de not ediyor. Sony çerçevesiz ekranlı telefonla ilgili düşüncelerini belirtse de telefonu ne zaman piyasaya süreceğini açıklamıyor.

Sony’nin yeni amiral gemisi telefonu Xperia XZ3 yolda

Sızıntıya göre telefon 5,7 inç 2160×1080 18:9 piksel bir ekran üzerine kuruluyor. Gücünü tahmin edebileceğiniz üzere Snapdragon 845‘ten alan model, 6 GB RAM ile geliyor. MicroSD ile artırılabilen hafızası 64 GB ve 128 GB olarak görülen cihaz, GPU tarafında ise güçlü Adreno 630 kullanıyor. Sızdırılan görselde 3.240 mAh pil ile görülen Sony Xperia XZ3, Quick Charge 3.0 hızlı şarj teknolojisine de destek veriyor. Arkasında 19 megapiksel + 12 megapiksellik çiftli kamera kurulumunun yer alacağı belirtilen telefon, burada Xperia XZ2 Premium‘un kamerasını kullanacak gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir

Xperia XZ2 tanıtım videosu