reklamı kapat

POPÜLER

AnTuTu

Xiaomi Black Shark

AnTuTu

Vivo NEX S

AnTuTu

OnePlus 6

AnTuTu

Xiaomi Mi 8

AnTuTu

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 +

AnTuTu

Sony Xperia XZ2

AnTuTu

ZTE Nubia Red Magic

AnTuTu’ya göre haziran ayının en güçlü Android akıllı telefonları

 - Güncelleme: 05 Temmuz 2018 18:30

Akıllı telefonlar için performans testi denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden AnTuTu, 2018 Haziran ayının en güçlü Android akıllı telefonlarını paylaştı.

Bu listeyi bünyesinde yapılan testler üzerinden oluşturan AnTuTu, baktığımız zaman satışa çıkmış en güçlü Android modellerini karşımıza getiriyor. Hemen hepsinin Snapdragon 845 işlemci kullandığı 10 modellik listenin en üstünde Xiaomi Black Shark yer alıyor. Şirketin oyun odaklı ilk telefonu, taşıdığı donanımdan sonuna kadar yararlanıyor. İkinci sırada karşımıza Vivo NEX S modeli çıkıyor. En güncel modellerden olan NEX S, biliyorsunuz sürgülü ön kamera sistemiyle de dikkat çekiyor. Üçüncü sırada fiyat performans oranı oldukça yüksek OnePlus 6 bulunurken, dördüncü sırayı son dönemde çok merak edilen amiral gemisi Xiaomi Mi 8 alıyor. Devamında Smartisan Nut R1, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi Mix 2S, Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ2 ve Snapdragon 835 işlemcili oyun telefonu ZTE nubia Red Magic’in yer aldığı liste, sonuncu cihaz haricinde modeller arasında aşırı büyük bir performans farkı olmadığını da gösteriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AnTuTu

Android akıllı telefon pazarı büyüyor

Bu listenin en üst sırasına girecek yeni telefonlar da bulunuyor. Örneğin Asus’un yeni oyun telefonu ROG Phone, piyasadaki en güçlü Snapdragon 845 işlemciyi kullanıyor. Ayrıca yakın zamanda Samsung Galaxy Note 9  da geliyor.

İlgili Video

İşte Asus ROG Phone