reklamı kapat

POPÜLER

Google Pixel akıllı saat

Google’ın beklenen ürününden kötü haber

İnternet devi Google, donanım tarafında oldukça aktif bir firma. Geçtiğimiz dönemde yeni bir alana daha gireceğini duyduğumuz firma, maalesef bu konuda geri adım atmış durumda.

Google şu sıralar tanıtılmadan satışa çıkan Pixel 3 XL modelinin şokunu yaşıyor. Büyük miktarda çalınan ve Rusya üzerinden satılan telefon, büyük bir vurgun yemiş durumda. Şimdi ise kötü bir haber daha var. Daha önce ortaya çıkan bilgileri aksine Google, 2018’de bir Pixel marka akıllı saat tanıtmayacağını belirtiliyor. Daha önce kendi akıllı saatini hazırlamayan firma, şu an ilk modeli bekleyenleri oldukça üzüyor. Bu alanda akıllı saatlere özel işletim sistemi Wear OS ve diğer saat üreten partnerlere odaklandıklarını belirten firma, kapıyı elbette tamamen kapatmıyor. Yani önümüzdeki yıl bir ya da birden fazla modelin tanıtılabileceği söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Google’ın Pixel akıllı saati için şu bilgiler ortaya çıkmıştı

Roland Quandt, firma için “Triton”, “Ling” ve “Sardine” kod adlı üç akıllı saatten bahsetmişti. Bunların ortak olarak Qualcomm‘un yeni Snapdragon Wear 3100 işlemcisi üzerine kurulacağını söyleyen Quandt, şirketin alanda büyük düşündüğünü göstermişti. Bu üç modelden iki tanesinin sportif ve klasik versiyonlar oldu söylenirken, diğeri hakkında herhangi bir detay ortaya çıkmadı. Yeni yıla kadar gündeme gelmeyecek modellerin, geleceği şimdilik belirsiz durumda.

Not: Görsel temsili

İlgili Video

Şık akıllı saatlerden