reklamı kapat

POPÜLER

Honor 8C
Honor 8C
Honor 8C
Honor 8C

Resmi duyuru öncesinde Honor 8C hakkında tüm detaylar ortaya çıktı

Honor 8C modeli için çok az kaldı ve resmi duyuru öncesinde modelin teknik detayları ortaya çıktı. Gelin yeni modele erken bir bakış atalım.

Gençlere yönelik fiyat performans oranı yüksek modeller ile tanınan Honor, 11 Ekim tarihinde Honor 8C modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte bu model bugün hem tasarımsal hem de teknik olarak detaylanmış durumda. Bünyesinde bir ekran çentiği bulunan telefon, ince çerçeveleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Parmak izi sensörü arkasında olan model, 3.5mm kulaklık girişine de sahip. Tasarım konusunda firmanın diğer modellerinden çok da farklı olmayan Honor 8C, teknik olarak 6,25 inç 1520×720 piksel 19:9 ekran üzerine kuruluyor. Gücünü ilginç olarak Kirin serisi bir model değil Snapdragon 632 işlemciden alan model, 4 GB RAM ve 32 GB / 64 GB depolamayla geliyor ve dahili hafızası microSD üzerinden 256 GB‘a kadar artırılabiliyor. 4.00 mAh gibi büyük bir pili bulunan telefon, kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkıyor. Arkasında 13 megapiksel + 2 megapiksel çiftli kamera bulunan cihaz, önünde ise 8 megapiksel kamera taşıyor.

Honor 8C
Honor 8C
Honor 8C
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor 8C dikkat çeken bir model olacak

Henüz kaça satılacağı bilinmeyen telefon, dediğimiz gibi 11 Ekim tarihinde resmi olarak lanse edilecek. Orta seviyede öne çıkacak izlenimi yaratan telefonun, fiyat performans dengesini iyi kurması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Firmanın Türkiye’de satılan önemli modellerinden