reklamı kapat

POPÜLER

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro dikkat çeken renk seçeneğiyle yeniden karşımızda

 - Güncelleme: 10 Ekim 2018 19:31

Kuşkusuz son dönemin en çok beklenen akıllı telefon modeli Huawei Mate 20 Pro, çok dikkat çeken renk seçeneğiyle yeniden karşımızda.

16 Ekim tarihinde Mate 20 ile beraber lanse edilecek Huawei Mate 20 Pro, gündemden düşmüyor. Bu sefer yapılan sızıntısı ise direkt olarak Evan Blass‘tan geliyor. Genelde Roland Quandt‘ın gündeme getirdiği model, yeni sızıntıda dikkat çeken renk seçeneğiyle karşımızda bulunuyor. Bu geçişli renk, P20 Pro’da kullanılan “Twilight” seçeneğinden daha güzel duruyor. Yayımlanan fotoğrafta geniş çentiğine ve kare formlu üçlü Leica kamera sistemine bir kez daha baktığımız telefon, görebileceğiniz üzere kavisli kenarlara sahip. Ekrana entegre parmak izi sensörü de öne çıkarılan akıllı telefon, ince çerçeveleriyle ekran gövde oranı konusunda sınırları zorluyor.

Huawei Mate 20 Pro
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Mate 20 Pro ve Mate 20 hakkında başka neler biliyoruz?

Duyduğumuz kadarıyla Mate 20 6,53 inç 1080×2244 piksel bir TFT ekran üzerine kuruluyor. 4.000 mAh pilinin olduğu belirtilen model, kablosuz şarj desteğine de sahip. Pro model ise 6,3 inç kavisli AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Pilinin 4.200 mAh olduğu belirtilen telefon, normal model gibi kablosuz şarj destekli. Fiyat tarafında ise Mate 20 yaklaşık 805 dolar başlangıç fiyat etiketiyle yolda bulunuyor. Pro model ise yaklaşık 1.010 dolar fiyat etiketiyle göz korkutuyor.

İlginizi Çekebilir

Google’ın dün tanıttığı yeni ürünleri