reklamı kapat

POPÜLER

kota
Türk Telekom
Türk Telekom

Türk Telekom kotasız internet tarifelerini duyurdu!

 - Güncelleme: 12 Aralık 2018 09:15

Türk Telekom, limitsiz internet uygulamasını 1 Ocak’tan itibaren başlatacağını kısa bir süre önce duyurmuştu. Ocak ayında tüm internet paketlerini limitsiz internete geçirecek olan Türk Telekom’un müşterileri uygulamadan avantajlı çıkacağını belirtmişti.

Türk Telekom bu açıklamasının üzerinden çok geçmeden kotasız tarife paketlerini kamuoyuna duyurdu. Türk Telekom’un aktardığı bilgiye göre 100 megabit paketin kampanyalı aylık fiyatı 336,90 TL, 50 megabit paketin aylık fiyatı 249,90 TL, 35 megabit paketin kampanyalı aylık fiyatı 149,90 TL, 4 megabit paketin aylık fiyatı ise 59,90 TL. Türk Telekom’un paylaştığı rakamlara bakıldığında kotasız internet ücretlerinin yüksek olduğu görülüyor. Paylaştığımız fiyatların taahhütlü fiyatlar olduğunu da altını çizmekte yarar var. Türk Telekom’un paylaştığı tüm tarife ücretlerine ana galeri üzerinden ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Türk Telekom’dan konu hakkında açıklama

Türkiye’nin dört bir yanındaki abonelerini yeni yılda limitsiz internetle buluşturacaklarını belirten Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, “1 Ocak’tan itibaren Evde İnternet ve İşte İnternet limitsiz paketlerimizi güncelleyerek, hem yeni hem de mevcut müşterilerimizi limitsiz paketlere geçireceğiz. Yeni müşterilerimize, ayda sadece 59,90 TL’den başlayan giriş fiyatlarıyla limitsiz paket seçenekleri sunacağız. Yeni dönemde yeni müşterilerimiz farklı hız seçeneklerine sahip limitsiz paketlerimizden dilediklerini seçebilecekler. Mevcut müşterilerimizi de ek hiçbir ücret ödemeden limitsiz paketlere geçirmiş olacağız” dedi.

İlgilini çekebilir

Yerli drone Ape X