reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 tasarımı nasıl olacak? [Konsept Galeri]

2019 yaz aylarında tanıtılacak Samsung Galaxy Note 10 için güzel bir taslak tasarım hazırlandı. Model gerçek anlamda bu tasarımla karşımıza çıkabilir.

Galaxy S10 ailesi tanıtıldıktan sonra şimdi sıra Samsung Galaxy Note 10 modeline geldi. İşte bu modeli ortaya çıkan bilgiler ile hayal eden Phone Arena, olası bir taslakla karşımıza da bulunuyor. Ön yüzünde Galaxy S10+ gibi ekrana entegre ön çiftli ön kamera yer alan telefon, arkasında dörtlü kamera sistemi taşıyor. Burada 12 MP PDAF F2.4 OIS (45°) Telefoto + 12 MP Dual Piksel AF F1.5/F2.4 OIS (77°) Geniş Açı + 16 MP FF F2.2 (123°) Ultra Geniş Açı kameralardan oluşan bir kurulum bekleniyor. Buna ek olarak bir de 3D ToF sensörü (hQVGA 3D) yer alacağı tahmin ediliyor. Bu sensör kızılötesi ışığın nesneye ulaşması ve yansıyarak geri dönmesi için gereken süreyi ölçüyor ve böylelikle objelerin derinliğini hesaplayabiliyor. Böylelikle daha gelişmiş artırılmış gerçeklik elde edilebiliyor. Yeşil ve sarı yanında geçişli renk seçenekleriyle hayal edilen Samsung Galaxy Note 10, inceltilen çerçeveleriyle gerçekten harika duruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note 10 için büyük yenilikler beklenmiyor

Merak edilen akıllı telefon daha önce duyduğumuz kadarıyla 6,66 inç boyutunda 4K AMOLED ekran üzerine kuruluyor. DaVinci kod adıyla geliştirme sürecinde olan telefon, gücünü Snapdragon 855 işlemciden alıyor. Kesin olarak ekrana entegre ön kamera ve ultrasonik parmak izi sensörüyle geleceği açıklanan Note 10, alınan bir patente göre bünyesinde kamera yer alan bir S Pen kalem ile karşımıza çıkabilir.

İlginizi Çekebilir

Katlanabilir  telefon Samsung Galaxy Fold