reklamı kapat

POPÜLER

Honda_HR-V
Honda_HR-V
Honda_HR-V
Honda_HR-V

Türkiye fiyatı açıklanan yeni Honda HR-V hakkında her şey

 - Güncelleme: 10 Nisan 2019 15:51

Honda, makyajlı yüzüyle karşımıza çıkan yeni Honda HR-V’yi Türkiye’de satışa sunuyor.

Yeni Honda HR-V, 1.5 litre i-VTEC benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonuyla geliyor. Silindir başına dört supap teknolojisine sahip sıralı dört silindirli motor 130 beygir güç ve 155 Nm tork üretiyor.Yenilenen Honda HR-V’de ayrıca motorun pürüzlülüğü ve verimliliği artırmak için sürtünmeyi azaltıcı önlemler yer alıyor. Eğimli tavan çizgisi ve C sütununa gizli arka kapı kollarıyla coupe tarzında sportif bir görünüm sergilerken yenilenen tasarım detayları modern, enerjik ve dinamik bir görünüm beraberinde getiriyor.

Sis farlarını da çevreleyen geniş hava girişleri büyürken projektör lenslere sahip ön farlar standart olarak LED gündüz farlarıyla donatılıyor. Arkaya doğru eğimli tavan çizgisi ve tavan spoyleri sportiflik etkisini güçlendiriyor. Üst donanım seviyelerinde 17 inç alaşım jantlar, krom egzoz çıkışı, tam LED ön far ve arka stop lambalar kullanıcılara sunuluyor.

Yeni HR-V iç mekanıyla fark yaratıyor

Yeni HR-V’nin dokunma hissi uyandıran yumuşak malzemelerle bezenen iç mekanı da yenilendi. Magic Seat ile üstün fonksiyonellik kazanan Honda HR-V, yeni sürücü ve ön yolcu koltuğu oturma minderi ve sırt dayama yerinin şeklinde yapılan değişiklik sayesinde daha fazla baldır, bel ve omuz desteği sunuyor. Baz versiyonda sunulan kumaş döşemenin kalitesi arttırılırken üst donanım paketlerinde kumaş ve deri karışımı çift dikişli koltuklar daha çekici bir görünüm sergiliyor. En üst donanım seviyesinde ise tamamı deri döşemeler devreye giriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yenilenen Honda HR-V’nin satış fiyatı ne olacak?

13 Nisan 2019 tarihinde Türkiye’de satışa çıkacak olan yenilenmiş Honda HR-V’nin başlangıç fiyatı ise 173 bin TL.

İlginizi Çekebilir

Civic Type R’dan rekor