reklamı kapat

POPÜLER

2019 HR-V

2019 model Honda HR-V ve sunduğu tüm yenilikler

Honda, otomobil tutkunlarının merakla beklediği yeni aracı 2019 model Honda HR-V‘yi lanse etti. Teknolojiye ve güvenliğe önem veren tasarım anlayışıyla karşımıza çıkan yeni HR-V, Sport ve Touring paket seçenekleriyle satın alınabiliyor.

2019 HR-V, Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle geliyor. Revize edilmiş tasarımla karşımıza çıkan araçtaki ızgara tasarımı yeni Accord’un ızgara tasarımını çağrıştırıyor. Far tasarımının basitleştirildiği araçta şerit takip sistemi, çarpışma önlemi sistemi ve adaptif hız sabitleme sistemi kullanıcılara standart olarak sunuluyor. Honda Sensing olarak adlandırılan sürüş asistan yardımcısıyla sürücülere güvenli bir sürüş imkanı vadeden araçta ilave ses yalıtımı ve değişken oranlı bir elektrikli direksiyon sistemi bulunuyor. Honda HR-V modeliyle birlikte 2019 model SUV Honda Pilot’un da duyurusunu gerçekleştirdi. 9 ileri otomatik şanzıman sistemiyle gelen aracın dış tasarımının da etkileyici bir görünüm sunduğunu belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni crossover araçlar piyasadaki yerini ne zaman alacak?

Her iki crossover araç da temmuz ayında yurt dışında piyasaya sürülecek. Pilot modeli 16 Temmuz’da HR-V modeli ise 24 Temmuz’da otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacak. Araçların yurt dışındaki fiyatları ise henüz netlik kazanmadı.

İlginizi çekebilir

2018 Honda Accord