reklamı kapat

POPÜLER

Honor 20 Pro
Honor 20 Pro

Sızan yeni rengiyle karşınızda Honor 20 Pro

Resmi olarak 21 Mayıs tarihinde Londra’da tanıtılacak Honor 20 Pro yeni bir sızıntı ile gündemde. Model bu sefer geçişli beyaz rengiyle karşımızda.

Londra etkinliğinde Honor 20 ile beraber tanıtılacak Honor 20 Pro, artık sık sık gündeme geliyor. Bu sefer model geçişli beyaz rengiyle karşımızda yer alıyor. Işığa göre pembe ve maviye kaçan bu renk, özellikle kadınlar tarafından çok beğenilecek izlenimi yaratıyor. Bu görsel modelin arka kısmını da bir kez daha karşımıza getiriyor. Görebileceğiniz üzere cihazın arkasında 40 megapiksel + 20 megapiksel + 8 megapiksel olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Buradaki 40 megapiksel kamera, söylendiği kadarıyla Sony IMX600 sensör üzerine kuruluyor. 8 megapiksel kamerası “periskop” sistemine sahip olacak ve bu sayede en az 5 kat optik zoom sunacak gibi duran telefon, bir ToF sensörü de taşıyor. Biliyorsunuz ToF sensörü sayesinde daha iyi portre fotoğrafları çekilebiliyor ve farklı artırılmış gerçeklik uygulamaları kullanılabiliyor. Bu arada Honor 20’de de güçlü bir kamera sistemi yer alıyor. Kısa süre önce ortaya çıktığı kadarıyla modelde üçlü arka kamera yer alıyor. Buradaki ana kamera Sony ile Huawei tarafından özelleştirilmiş 48 megapiksel Sony IMX586 sensör taşıyor. Bu sensörün RYYB yapısını kullandığı belirtiliyor. Bu daha iyi düşük ışık fotoğrafları anlamına geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Honor 20 Pro

Honor 20 Pro ve Honor 20 güçlü cihazlar olacak

İki model de ortak olarak gücünü 7 nm üretim sürecinden çıkan Kirin 980 işlemciden alıyor. 6,1 inç ve 6,5 inç OLED ekranlı telefonların, 6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB / 256 GB seçeneklerine sahip olacağı gelen bilgiler arasında. Önlerinde 32 megapiksel kamera kullanılacak telefonların, Türkiye’de de satılacağı tahmin ediliyor. Diğer gelişmiş modellerinin hemen hepsini buraya getiren firma, Türkiye’de kendisine büyük bir pazar oluşturmaya devam ediyor. Firmanın Türkiye’de 1 yaşını doldurduğunu da ek bilgi olarak paylaşalım.

İlginizi Çekebilir

En son iPhone reklamı