reklamı kapat

POPÜLER

Huawei Mate 20 X 5G
Huawei Mate 20 X 5G

Dev ekranlı Huawei Mate 20 X 5G ve fiyat dahil tüm özellikleri

Geçtiğimiz ay resmi olarak geleceği duyurulan yeni model Huawei Mate 20 X 5G, bugün İngiltere’de tanıtıldı. Gelin modelin detaylarına yakından bakalım;

Huawei Mate 20 X 5G, Mate 20 X’e farkını esas olarak 5G bağlantı desteğiyle koyuyor. Firmanın kendi geliştirdiği Balong 5000 modem biriminin kullanan telefon, yeni nesil altyapıya hazır nadir modeller arasında yerleşiyor. Bu telefonun en üzücü yanı ise Mate 20 X’den daha düşük pille geliyor olması. 5G modem için pili ufalatmak zorunda kalan firma, 5.000 mAh yerine 4.200 mAh pil kullanıyor. Ancak bunun büyük bir sorun oluşturması beklenmiyor. Biliyorsunuz Huawei telefonlar pil konusunda çok ama çok iyi sonuçlar veriyor. Teknik olarak baktığımız zaman Huawei Mate 20 X 5G, tam 7,2 inç Full HD+ OLED ekran üzerine kuruluyor. Gücünü Kirin 980 işlemci ve 6 GB RAM‘den alan modelin, 512 GB dahili depolaması bulunuyor.

Tasarımsal olarak baktığımızda ise oldukça ince çerçeveler karşımıza çıkıyor. Bir damla çentiğe sahip akıllı telefon, parmak izi sensörünü arkasında taşıyor. Mate 20 X 5G’nin kamerası da oldukça iddialı. Cihazın arkasında 40 megapiksel F1.8 + 20 megapiksel F2.2 + 8 megapiksel F2.4 kamera kurulumu yer alıyor. Bu kamera sistemiyle telefon 5x optik zoom ile ultra geniş açıyı bir araya getiriyor. Ayrıca çok detaylı makro çekimler de yapılabiliyor. Kutusundan Android Pie ile çıkan model, 40W hızlı şarj desteğiyle normal Mate 20 X’e oranla daha iyi bir seçenek oluşturuyor.

Huawei Mate 20 X 5G
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Mate 20 X 5G Türkiye satılmayacak

5G altyapımız açılana kadar (2020 ya da sonrası) modelin buraya gelmesi kesinlikle beklenmiyor. Peki bu akıllı telefonun yurt dışı fiyatı ne kadar? Açıklandığı kadarıyla İngiltere fiyatı 999 pound seviyesinde. Yani karşımızda ucuz bir model bulunmuyor.

İlginizi Çekebilir

Bu da merakla beklenen katlanabilir telefon Mate X