reklamı kapat

POPÜLER

GTA 5 Online

Süre sınırlı! GTA 5 Online oyuncularına sürpriz hediye

GTA 5 Online yıl dönümü kutlaması kapsamında oyunculara bonkör bir sürpriz yapıyor. Oyun içi para dağıtan yapımın sürprizi süre sınırlı.

Eylül başında çok basit bir görev zinciriyle oyunculara oyun içi 150 bin dolar ve 150 bin RP dağıtan GTA 5 Online şimdi yıl dönümü kapsamında her oyuncuya 1 milyon dolar hediye ediyor. Bu ödül için istenen tek şart ise oyuna giriş yapmak. Ancak söz konusu dağıtımın süre sınırlı olduğunu belirtelim. Yani oyuna 2 Ekim’e kadar giriş yapmış olmanız gerek. Yoksa oyun içi harcayabileceğimiz 1 milyon doları edinemiyorsunuz. 2 Ekim’e kadar giriş yapan oyuncuların parası ise 9 Ekim’de Maze Bank hesabına yatırılacak. Ayrıca 2 Ekim’e kadar giriş yapan kullanıcılara Declasse logolu beyaz tişört de ücretsiz olarak sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

GTA 5 Online için yıl dönümü hediyeleri

Bunun dışında bir de görev zinciri oyuncularla buluşturulmuş durumda. Bu süre zarfında aktif hale getirilen Survival Series etkinliğinde yeni görevler de oyuncuların tamamlamasını bekliyor. Mobile Operations görevlerinin de ayrıca iki katı para ödülü ve RP verdiğini de kaydedelim. Bazı Declasse araçları, Benny’nin güncelemeleri ve silahlarda da yüzde 40’lık bir indirim bulunuyor.

6. yılını kutlayan GTA 5 Online yeniliklerle oyuncuları desteklemeye devam ediyor. Yüzde 40 indirimli tüm ürünleri buradan görüntüleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

PlayStation Plus ekim ayı ücretsiz oyunları