reklamı kapat

POPÜLER

Sennheiser Wireless Momentum 3

Ses ve tasarımıyla fark yaratıyor; Sennheiser Momentum Wireless 3 incelemesi

 - Güncelleme: 31 Aralık 2019 10:24

Piyasadaki ses sistemleriyle pazardaki önemli oyuncularından olan Sennheiser yeni kablosuz kulaklığı Momentum Wireless 3 ile çıtayı bir adım daha yukarı taşıyor.

Sennheiser’ın eylül ayında gerçekleşen IFA Fuarı’nda tanıttığı Momentum Wireless 3 kablosuz kulaklık çok kısa bir süre içerisinde Türkiye’de satışa sunuldu ve biz kulaklığı enine boyuna mercek altına aldık. Bose, Sony ve USB gibi şirketlerin kablosuz kulaklıklarını hedef alan Momentum Wireless, üçüncü nesliyle daha geliştirilmiş gürültü engelleme, daha iyi ses kalitesiyle geliyor. Tüm incelemelerimizde olduğu gibi kulaklığın tasarımıyla incelememize başlayalım.

Kulaklıklar sundukları ses performansları kadar tasarımları da kullanıcıların satın almasında önemli bir rol oynuyor. Bunun farkında olan şirketler son zamanlarda piyasaya sürdükleri kulaklıklarla göze hoş gelen kulaklıklara imza atıyor. Sennheiser’ın yepyeni kulaklığı Momentum Wireless 3 da bunun en güzel örneklerinden biri.  Üst segment bir kulaklık olduğunu gerçek deri ve metal malzemelerle ortaya koyan kulaklık tasarım açısından bir önceki modelle büyük bir benzerliğe sahip. İçe doğru katlanabilen kulaklık bu sayede taşıma kolaylığı sağlıyor. Kulaklıklar katlandığında veya açıldığında gücü kapatabiliyor veya açabiliyor. Açıkcası bu özellik karşısında etkilendiğimizi belirtmek istiyoruz. Kulaklıkta bir güç tuşunun olmadığını da söylemekte yarar var.

Paslanmaz çelikten üretilen ayarlanabilir kafa bandına sahip olan kulaklıkta biraz önce de belirttiğimiz gibi kulaklık yastıklarında deri malzemesi kullanılıyor. Deri malzemesi sayesinde uzun saatler test ettiğimiz kulaklık bize konfor açısından hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Rahat bir müzik deneyimi vadeden Momentum Wireless 3’te USB-C, 3.5 mm kulaklık girişi, ses tuşları ve gürültü engellemeyle ilgili bir tuş yer alıyor. Kulaklıkta müzik dinlerken kulaklığı kulağınızdan çıkarttığınızda müzik otomatik duruyor, tekrar taktığınızda ise müzik deneyimi kaldığı yerden devam ediyor. Bluetooth eşleştirme tuşuna basılı tutulduğunda sesli asistanlara da hızlıca ulaşılabiliyor.