reklamı kapat

POPÜLER

joker 2

Kafa karıştıran Joker 2 söylentileri

Joaquin Phoenix’in başrolünde yer aldığı Joker’in devamının gelip gelmeyeceği uzun süredir konuşuluyor. Bugün hayranları heyecanlandıran ardından kafalarını karıştıran bir Joker 2 gelişmesi yaşandı.

Bildiğiniz gibi Joker gişede fırtına gibi esiyor. Sadece yetişkinlere hitap eden bu filmin gişe hasılatının 1,018 milyar dolara ulaşması beklenmedik bir başarıydı. Bu sebeple filmin devamı gelebilir mi, Todd Phillips bu fikre sıcak bakıyor mu, çok merak ediliyor. The Hollywood Reporter birkaç saat önce heyecan yaratan bir haber paylaştı. Bu haberde Joker 2 filminin yolda olduğu söyleniyor. Yönetmen koltuğunda yine Todd Phillips’in oturacağı, başrolde ise Joaquin Phoenix’i göreceğimiz ifade ediliyor. Aynı zamanda Todd Phillips’in farklı DC kahramanlarının filmlerini de yönetebileceği iddia edildi. Tahmin edebileceğiniz gibi bu haber büyük heyecan yarattı.

Joker 2 gelecek mi, gelmeyecek mi?

Orijinal haberden birkaç saat sonra Deadline sitesi farklı bir haberle karşımıza çıktı ve Joker 2’nin yolda olduğu iddialarının yanlış olduğu duyuruldu. Todd Phillips’in ikinci film için geri döneceğinin doğru olmadığı, yönetmenin böyle bir durumdan bile haberdar olmadığı ifade edildi. Dolayısıyla devam filmi için çalışmaların başladığı ve Joaquin Phoenix’in geri döneceği haberleri de yalanlanmış oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DC, özellikle de Joker hayranları bugün oldukça kafa karıştıran bir gün geçirmiş oldu. Bir anda Joker 2’nin geleceğini öğrenip ardından bu haberi yalanlanması kafaları karıştırdı. İki sitenin de oldukça güvenilir kaynaklar olması kime inanacağımızı bilemememize neden oldu.

İlginizi çekebilir

Joker’in son fragmanı