reklamı kapat

POPÜLER

Huawei P smart Pro EMUI 10

Huawei Türkiye, EMUI 10 betası için yeni test gönüllüsü arıyor

Huawei Türkiye, kısa süre önce resmi hesap üstünden P Smart Pro sahipleri arasından EMUI 10 betası için test gönüllüsü aradıklarını duyurdu.

Huawei, yeni modellerine ambargo nedeniyle lisanslı Android veremiyor ancak mevcut modelleri için güncelleme çalışmalarına devam ediyor. İşte bu noktada önemli bir güncelleme paylaşımı daha geldi. Direkt olarak Huawei’nin Türkiye Twitter hesabından yapılan paylaşımda “Huawei P Smart Pro modeline sahipseniz, Beta Kullanıcı Testi’ni indirerek EMUI10 işletim sistemini herkesten önce deneyin. Kayıtlar ilk katılımcılar ile sınırlıdır.” açıklaması yer alıyor. Beta Kullanıcı Testi altında kişiler Huawei ID ile giriş yaparak yeni sürümü herkesten önce deneyebiliyor, firmaya hata bildirimi ve diğer konularda geri dönüş yapabiliyor. Bu geri dönüşler tüm kullanıcılar için büyük önem arz ediyor. Kayıt işlemi ve detaylı bilgiler burada yer alıyor.

Huawei P smart Pro EMUI 10

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei P Smart Pro hangi detaylara sahip bir telefon?

Teknik olarak baktığımız zaman modelde 6,59 inç 1080P+ bir IPS LCD ekran yer alıyor. Gücünü Kirin 710F işlemciden ve 6 GB RAM‘den alan telefon, 128 GB dahili depolamaya sahip. Kutusundan Android Pie temelli EMUI 9.1 ile çıkan cihaz, arkasında üçlü kamera taşıyor. Burada 48 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik sensörü bir araya geliyor. Pop-up kamerası 16 megapiksel olan P smart Pro, 10W şarj destekli 4.000 mAh pil üstüne kuruluyor. Model Türkiye’de resmi olarak 3.400 TL‘den satılıyor.

İlginizi Çekebilir

Toyota imzalı ilginç model