reklamı kapat

POPÜLER

AKG N400 kablosuz kulaklık

AKG N400 kablosuz kulaklık tanıtıldı; Samsung Galaxy Buds Plus’ın eksiklerini kapatan model!

Galaxy S20 ailesi ile tanıtılan Samsung Galaxy Buds Plus kablosuz kulaklık rakibi, hatta daha iyisi AKG N400 kablosuz kulaklık tanıtıldı.

Detaylı incelemesine burada yer verdiğimiz Samsung Galaxy Buds Plus kablosuz kulaklık, bazı önemli eksiklere sahipti. İşte bu eksikleri AKG N400 kapatıyor. Samsung Electronics’in bir bölümü olan Harman International Industries’in yan kuruluşu AKG’nin yeni kulaklığı, ilk olarak aktif gürültü engelleme özelliğiyle dikkat çekiyor ve fark yaratıyor. Kulaklık içi formunda olduğundan pasif yalıtımı da yüksek olan model, aynı zamanda su geçirmezlik özelliğine de (1 metre derinlikte 30 dakika bekleyebiliyor) sahip. Bir şarj özellikli hazne ile gelen kulaklık, toplam 12 saatlik kullanım ömrü getiriyor. 10 dakikalık şarj ile 1 saatlik dinleme keyfi sunan modelin haznesi, kablosuz şarj desteğini de beraberinde getiriyor. Birçok farklı renk seçenekleri bulunan ürün, gürültü engelleme için kullanılan yerleşik mikrofonlarıyla telefon görüşmesi de sunuyor. Özel uygulaması üzerinden özelleştirilebilen AKG N400, aynı zamanda kutusundan çıkan kulaklık uçları ve kulak halkalarıyla da rahatlıkla kişiselleştirilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AKG N400 kablosuz kulaklık modeli dikkat çekmeyi başardı

Samsung Galaxy Buds‘ı özellikle gürültü engelleme özelliğiyle geride bırakan AKG N400, yaklaşık olarak 190 dolarlık bir yurt dışı fiyatına sahip. Elbette fiyatı düşük olmayan ancak yine de rakibi AirPods Pro’dan daha uygun olan kulaklık, şimdilik sadece Güney Kore’de elde edilebiliyor. Ancak bunun yakında değişmesi ve modelin Türkiye dahil diğer pazarlarda da satışa çıkması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Bu da Huawei’nin kablosuz kulaklık modeli