reklamı kapat

POPÜLER

2021 Hyundai Tucson

2021 Hyundai Tucson; tanıtım öncesinde N versiyonlarından detaylar ortaya çıktı

15 Eylül’de yapılacak çevrimiçi dünya lansmanıyla tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2021 Hyundai Tucson cephesinden ilgi çekici detaylar gelmeye devam ediyor.

Eylül ayının girişiyle birlikte resmi kaynaklar tarafından gönderilen görsel ipuçları üzerinden 2021 Hyundai Tucson geri sayımımız başladı. Peugeot’nun 3008 ile birlikte büyük ses getirdiği tasarım evriminin bir benzerini getirme iddiasıyla büyük bir beklenti yaratan yeni nesille ilgili resmi kanallar dışından da artık bilgiler taşıyor. Dış basında yankı bulan yeni gelişmelerin merkezinde ise yeni tasarım dinamiklerinin performans güdüleriyle pekiştirileceği N versiyonları var. Gerek sadece donanım olarak sunulacak N-Line, gerekse kaputun altıda farklar taşıyacak Tucson N’in var olan bu beklentileri karşılama noktasında önemli silahlara sahip olacağını görmeye başlıyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Hyundai Tucson, N dinamikleri ile çok daha çekici olacak

Güney Kore merkezli Autospy tarafından servis edilen ve kısa süre içerisinde küresel bazdaki kaynaklarda da kendisin yer bulan detaylarda N versiyonları rakamlarıyla gündeme taşınıyor. Detaylara baktığımızda halihazırda satışta olan jenerasyonda da gördüğümüz N Line’ın yeni nesilde de 1,6 litrelik motorla satışa sunulacağını görüyoruz. Bu araçtaki temel fark ise yeni nesil elektrik desteğiyle birlikte daha hissiyatlı bir hibrit sürüş deneyimi üzerine olacak. Eğer rakamlar basına yansıdığı gibi hayata geçirilirse bizleri yaklaşık 230 beygir güce ve 350 Nm torka sahip olan yeni nesil bir Tucson N-Line bekliyor olacak. Diğer modellerde olduğu gibi Tucson ailesinin de zirvesinde yer olacak “N” de ise motor dinamikleri farklı bir noktaya taşınabilir. 2,5 litrelik dört silindirli motorun bu versiyonda kullanılacağına vurgu yapan kaynaklar, yaklaşık 290 beygir güç ve 421 Nm torku da parantez içerisinde belirtmeden geçmiyor. Dış tasarımıyla birlikte iç tasarımıyla da radikal değişimlere sahne olan bir Tucson’a hazırlanıyoruz. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir
Hyundai Palisade