reklamı kapat

POPÜLER

2021 Hyundai Tucson N Line

2021 Hyundai Tucson N Line; yeni neslin performans dokunuşu

 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 13:17

Yeni neslin ilgi çekici tasarım karakterinin sportif parçalarlar desteklendiği 2021 Hyundai Tucson N Line, teknik olarak değişim barındırmayacak.

Yeni nesliyle birlikte son yıllarda gördüğümüz en radikal değişimleri de beraberinde getiren Tucson, sınıfının lideri olma iddiasında. Türkiye pazarı için gün saydığımız modelin uzun süredir beklenen bir versiyon daha resmiyete kavuştu. Kısa süre önce duyurusu gerçekleştirilen 2021 Hyundai Tucson N Line, halihazırda fazlasıyla etkileyici olan tasarım çizgilerini sportif dinamiklerle daha da yukarı çekiyor. Önceki neslinde de uygulanan N Line rozetinde olduğu gibi tasarım ve donanım değişimleri üzerine odaklanılan versiyonun teknik niteliklerinde herhangi bir değişim olmayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Hyundai Tucson N Line ile gelen değişimler

N Line ile birlikte Tucson cephesine gelen en fark edilir parçalar dış tarafta konumlanıyor. Izgarada daha geniş bir yapıyı getiren revizyonu getiren bu değişimlerin içerisinde tamponlar, hava girişleri, çift çıkışlı egzozlar, spoiler, marşpiyeller ve difüzör gibi bölümler de var. Elbette bu noktada jant setinin de altını çizmek şart. Tamamen modele özgü olan 19 inçlik alaşım jantlar, var olan görüntünün bir tık daha yukarıya çekilmesinde büyük rol oynuyor. N Line versiyonu yine kendine has 7 farklı renk seçeneği ve siyah tavan kombinasyonuyla geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

N Line etkisinin kokpit kısmında bizleri bolca deri döşeme, sportif çizgileri çağrıştıran kırmızı dokunuşlar, direksiyon isimi ve alaşım pedallar karşılayacak. Yeni Tucson N Line motor bölümünde 1,6 litrelik motorun dizel ve hibrit versiyonu sunulacak. Bu motorlar 136 PS’den başlayıp 265 PS’e kadar esneyen güç üretiyor. Bu motorun yere aktaracağı rakamları sürüşte daha anlamlı kılan ise opsiyonel olarak sunulan elektronik kontrollü süspansiyon sistemi ECS olacak. Fiyatları henüz açıklanmayan modelin satış süreci bahar döneminden itibaren başlayacak. Hibrit versiyonlar içinse yaz dönemini beklemek gerekiyor.

İlginizi çekebilir

Karşınızda yeni Elantra