reklamı kapat

POPÜLER

Retro elektrikli otomobil Alpha Ace ile tanışın

Retro görünümlü elektrikli otomobil Alpha Ace ile tanışın [Video]

Alpha Motor Corporation firmasından gelen retro tasarımlı elektrikli otomobil Alpha Ace karşımıza çıktı. Araç dikkat çekici görünüyor.

Alpha Ace, yukarıda da görebileceğiniz üzere eski ile yeniyi harmanlayan bir elektrikli otomobil modeli. Bizce oldukça şirin bir çizgisi olan ve daha etkileyici jantlar ile çok daha öne çıkma potansiyeli bulunan araç, ufak olduğundan özellikle şehir içi kullanımı için fazlasıyla etkileyici duruyor. Kokpit alanında “modern ile retro harmanını” bir üst seviyeye çıkaran ve büyük bir dokunmatik ekranı merkeze alan araç, biraz büyük duran sportif direksiyonu ile kağıt üzerinde eğlenceli bir sürüş deneyimi vadediyor. Alpha Motor Corporation tarafından verilen teknik bilgilere göre 0’dan 100 km/s hıza 6 saniyede çıkabilen araç, bu açıdan diğer elektriklikler göz önüne alındığı zaman aşırı hızlı sayılmaz. Ancak yine de yeterli performansı olan Alpha Ace elektrikli otomobil modeli, yaklaşık olarak 400 km menzil getiriyor. Arkadan itişli tasarlanan iki kişilik otomobil, pil paketini elbette aşağıda da görebileceğiniz gibi zeminde taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Retro elektrikli otomobil Alpha Ace dikkat çekmeyi başarmış bir seçenek

Gelişmiş bir ses sistemi ve LED aydınlatma taşıyan modelin henüz birçok önemli detayı gizemini koruyor. Aracın üretime alınıp alınmayacağı ya da satılırsa kaça satılacağı da henüz bilinmiyor. Firmanın bu bilgileri önümüzdeki aylarda vereceği kısıtlı bilgiler arasında yer alıyor.