reklamı kapat

POPÜLER

Garmin Lily

Dikkat çekmeyi başaran Garmin Lily akıllı saat modeli ortaya çıktı

Akıllı saat pazarının ürün gamına en geniş isimlerinden Garmin, bu sefer sızdırılan Garmin Lily ile gündemde yer alıyor. İşte bilinmesi gerekenler;

Garmin Lily akıllı saat, daha çok kadınlar düşünülerek hazırlanmış bir model. Üç farklı renkte hazırlanan ve Roland Quandt tarafından dakikalar önce sızdırılan ürün, görebileceğiniz üzere yuvarlak yapıyı benimsiyor ve ince kayış bağlantı noktalarıyla fark yaratıyor. Genel olarak bizce gerçekten şık duran Lily, pil kapasitesi belli olmasa da 5 günlük bir kullanım ömrüne sahip ve sadece beyaz renk veren 240×201 piksellik bir dokunmatik LCD ekran üzerine kuruluyor. Ekranını çizilmelere dayanıklı Gorilla Glass cam ile koruyan ve elbette su geçirmeyen akıllı saat, 34 mm gibi ufak bir gövde üzerine kuruluyor. Bu saatin hedef kitlesini daha çok kadınlar olarak sınırlıyor. Her türlü kalemde aktivite takibi yapabilen Garmin Lily, GPS verisini telefonlardan alıyor ve PulseOx ile kandaki oksijen miktarını da belirleyebiliyor. Elbette nabız da ölçebilen saat için çok yakında resmi olarak tanıtılacak bilgisi veriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Garmin Lily akıllı saat modeli Türkiye’ye de gelecektir

Avrupa fiyatının 199 euro olduğu aktarılan ürünün yukarıda da dediğimiz gibi çıktığı zaman Türkiye’de de satılmasını bekliyoruz. Çünkü firmanın saatleri Türkiye’de satılıyor ve fiyatları genel olarak nefes kesiyor.

İlginizi Çekebilir

Araziye özel kamp maceraları için hazırlanan araçlar