reklamı kapat

POPÜLER

Brio SkyBorn S4

50 saat kullanım imkanı sunan kulaklık: Brio SkyBorn S4

 - Güncelleme: 07 Şubat 2021 13:37

Tamamen kablosuz kulaklıklara bir yenisi daha eklendi. Uzun pil ömrüyle ve uygun fiyatıyla dikkat çeken kulaklık piyasaya yeni bir soluk getiriyor.

Brio SkyBorn S4 olarak adlandırılan kulaklık iki farklı renk seçeneğiyle geliyor. % 100 geri dönüştürülmüş PET plastikten üretilen model MIL-STD-810G sertifikasına da sahip. Bu sertifika sayesinde kulaklık darbelere ve düşmelere karşı mukavemet gösteriyor.  Kulaklık tam dolu pille 8 saate varan bir kullanım imkanı sunuyor. Kulaklıkta en çok dikkat çeken nokta ise şarj kutusunun sunduğu pil ömrü. Şarj kutusu tam dolu pille 50 saate varan bir deneyim vadediyor. Kulaklığın şarj kutusu 60 dakikada, kulaklıklar ise 30 dakikada şarj edilebiliyor. Bluetooth 5.0 teknolojisinin yer aldığı kulaklıkta 6.2mm mikro sürücüler kullanılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Brio SkyBorn S4 sunduğu kodeklerle de dikkat çekiyor

Frekans tepki aralığı 15Hz – 22Khz olan kulaklık, iOS ve Android’li cihazlarla uyumlu şekilde çalışıyor. IP67 sertifikasına da sahip olan kulaklık bu sayede su sıçramalarına ve toza karşı da dayanıklı. aptX ve AAC ses kodeklerine de destek veren kulaklık bu sayede güçlü bir ses performansı sunuyor.  İki adet mikrofonun da yer aldığı kulaklık, Google Asistan ve Siri gibi kişisel asistanlarla da uyumlu şekilde çalışıyor.

İlginizi Çekebilir

PS5 için çıkan etkileyici video