reklamı kapat

POPÜLER

Apple MacBook Air

Mini-LED ekranlı MacBook Air için tarih verildi

Apple, ürün gamını geleceğe taşıyacak birçok yeni ürün üzerinde aktif olarak çalışma gösteriyor. Bunlar arasında MacBook Air de yer alıyor.

Mini-LED ekranlı MacBook Air, analist Ming-Chi Kuo’ya göre 2022 yılında karşımıza çıkacak. Mini-LED ekranıyla şimdiye oranla çok yüksek parlaklık ve OLED’e yakın kontrast oranı sunacak dizüstü, elbette gücünü Apple Silikon işlemciden alacak. 2022’de yüksek ihtimalle Apple M2 isimli bir işlemci kullanacak dizüstü, çok daha ince çerçeveli bir tasarıma geçecek. Biliyorsunuz dizüstü halen rakiplerine oranla oldukça kalın çerçeveler kullanıyor. M1 dönüşümüyle dizüstü pazarında devasa bir adım atan Apple, Intel’den bağımsız dönemde artık diğer alanlara odaklanacak gibi görünüyor. Modelin ileride daha da detaylaması bekleniyor.

MacBook Air merak edilirken, kısa süre önce iPad Pro için de bilgiler geldi

Apple, nisan ayında 11 inç ve 12,9 inç ekranlara sahip iki yeni iPad Pro ile karşımıza çıkacak. Ming-Chi Kuo açıklamasına göre 12,9 inç model nisan ortasında ya da sonunda seri üretime alınıyor. Bu iki modelin de en az Apple M1 işlemci kadar güçlü yeni A14X işlemci üzerine kurulacağı belirtiliyor. Tasarımları mevcut iPad Pro’lar ile aynı olacak ürünlerden 12,9 inç olanda Mini-LED ekran olacağı da bir kez daha aktarılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mini-LED ile bu ekranın parlaklığı ve kontrastı ciddi şekilde artırması bekleniyor. Mevcut iPad Pro’lardan farklı olarak Thunderbolt desteğiyle gelecek ve böylece harici monitör gibi ürünlere çok kolay bağlantı sağlayacak tabletler, görsel değil ancak donanımsal açıdan fark yaratacak gibi görünüyor.

Not: Görsel temsilidir

İlginizi Çekebilir

Apple’ın en yeni kablosuz kulaklık modeli