reklamı kapat

POPÜLER

PlayStation 5

Pirinç ile kaplanan göz alıcı PlayStation 5 ile tanışın [Video]

Yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 için göz alıcı bir versiyon hazırlandı. Bu versiyonun arkasında “DIY Perks” yer alıyor.

YouTube’un DIY / kendin yap içerikler konusunda belki de en iyi kanallarından olan DIY Perks, kısa süre önce PlayStation 5 için pirinç kaplı bir versiyon hazırladı.

Biliyorsunuz PS5, dış kapakları değişebilen bir yeni nesil oyun konsolu. DIY Perks kanalı yukarıda izleyebileceğiniz video içerisinde tam da bunu yapıyor.

Ancak kanal plastik kapakları başka bir plastik kapak ile değiştirmiyor. Kendisi konsol için pirinç kullanarak yeni kapaklar ve ön bölüm yapıyor.

Kanal elindeki pirinç parçaları PS5’in kavisli gövde parçalarına tam uyumlu hale getirmek adına zorlanıyor. Ancak özel bir şekillendirme platformu ile bunun üstünden geliniyor ve ortaya harika görünen bir konsol çıkıyor.

Bu pirinç gövde parçalı PlayStation 5, kanalda daha önce yapılan yine pirinç kaplı harici monitör modeliyle oldukça uyumlu bir seçenek oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PlayStation 5 halen rahat şekilde bulunamıyor

Evet halen yurt dışında bile konsolu bulmak çok ama çok zor durumda. Sony üretim yapmayı sürdürüyor ancak konsola yönelik yüksek talep son bulmuyor.

Aynı şekilde Xbox Series X ile Series S’i bulmak da zor. Ancak Xbox tarafında stok durumu biraz daha iyi durumda. Çünkü yeni Xbox’lar PS5 kadar talep görmüyor.