reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max için yeni bir indirim fırsatı

Piyasadaki en başarılı akıllı telefonlarından olan iPhone 12 Pro Max modelinin fiyatında yeni bir indirim yapıldı. 128 GB’lık modelin fiyatı 16.999 TL‘den 15.978 TL‘ye geriledi.

Kamera performansıyla beğeni toplayan 12 Pro Max, sunduğu güçlü performansla da fark yaratıyor.  Ceramic Shield isimli koruma sayesinde telefon düşmelere ve darbelere karşı koruma sağlıyor. Bu koruma sayesinde 12 Pro Max, iPhone 11 Pro Max’e kıyasla daha dayanıklı. Telefon gücünü Apple imzalı 5 nm’lik A14 Bionic işlemcisinden alıyor. Bu ilk olarak yeni iPad Air‘de kullanılan işlemci, hem performans hem de verimlilik konusunda pazarın en iyisi konumunda yer alıyor. 12 Pro Max kamera performansıyla da göze çarpıyor. 12 megapiksel F1.6 geniş açı, 12 megapiksel F2.4 ultra geniş açı ve 12 megapiksel F2.2 telefoto kameralar telefonda karşımıza çıkıyor. Yeni modellerde optik bozulmaları azaltan 7P lens yapısı da kullanılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 12 Pro Max kamera performansıyla fark yaratıyor

Kamera performansına önem veren kullanıcıların beklentilerini karşılayan modelde yüzde 47 oranında büyütülmüş bir geniş açı kamera sensörü yer alıyor ve “Sensör-Shift” teknolojisi ile üst seviye görüntü sabitleme yapılıyor. Burada direkt olarak sensör hareket ettiriliyor. Telefonda ayrıca Apple ProRAW özelliği de yer alıyor. Bu sayede fotoğraf makinelerinde de olduğu gibi fotoğrafın tüm dinamik aralığı düzenleme için kullanıcıya sunuluyor. Telefon hakkındaki tüm detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Apple

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de satılan Samsung Galaxy A52’nin içine yakında bakın