reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy note 20 Samsung Galaxy note 21

Samsung Galaxy S20 ve Note 20, Galaxy S21’in kamera özelliğine kavuşuyor

Samsung Galaxy S20 ve Galaxy Note 20 kullanıcıları çok yakında Galaxy S21 ailesinde karşımıza çıkan bir kamera özelliğine kavuşuyor.

Mayıs ayı itibarıyla sunulacak bir yazılım güncellemesiyle Galaxy S20 ve Galaxy Note 20 kullanıcılarına Yönetmen Bakışı özelliği geliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar telefonlarında hem ön hem de arka kameralarını kullanarak video kaydı gerçekleştirebiliyor. Kullanıcılar Yönetmen Bakışı modunu aktif hale getirdiğinde ön kamerayla birlikte kayıt esnasında kameralar arasında geçiş de yapabiliyor. Özellikle VLOG çekimler yapan kullanıcılar için bu özellik faydalı görünüyor. Biz Galaxy Note 20 Ultra için bu özelliğin gelip gelmediğini kontrol ettik ancak Samsung henüz bu güncellemeyi paylaşmamış. Bu ay itibarıyla bu özelliğin Galaxy S20 ve Galaxy Note 20 modelleri için aktif hale gelmesini bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note 20 Ultra kamera yetenekleriyle göze çarpıyor

Telefonun arkasında 108 megapiksel, 12 megapiksel geniş açı ve 12 megapiksel telefoto kamera bulunuyor. Telefon 5 kat optik yakınlaştırmaya ve 50 kat dijital yakınlaştırmaya imkan tanıyor. Telefon saniyede 24 kare 8K video kaydına imkan tanıyor. Saniyede 60 kare 4K video da kaydedebilen telefon Full HD video tarafında ise saniyede 240 kare video kaydına olanak sağlıyor. Telefonun detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Firmanın katlanabilir modeli böyle üretiliyor!