reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy M22

Samsung Galaxy M22 için tasarım da kendisini gösterdi

Samsung Galaxy M21 üzerine Samsung Galaxy M22 geliyor ve telefon hakkında bu sefer teknik özellikler değil tasarım gündemde.

Samsung Galaxy M22, beklendiği gibi tasarımsal olarak bir sürpriz oluşturmadı. Üç farklı renkte gelen telefon firmanın artık alıştığımız standart tasarımını devam ettiriyor.

Sınıfına göre ince diyebileceğimiz çerçeveleri olan Galaxy M22, bir damla çentik kullanıyor ve arkasında çoğu kişinin sevmediği bir desen taşıyor.

Bu modelin direkt olarak Galaxy A22 üzerine kurulduğu gelen bilgiler arasında. Hatta ilginç olarak Galaxy A22 üzerine Galaxy F22 modeli de kuruluyor.

Samsung son dönemde Xiaomi gibi aynı telefonları farklı pazarlara farklı isimler altında sunma taktiğini genişletiyor. Peki Samsung Galaxy M22 için teknik olarak neler biliniyor?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy M22 Türkiye’de de satılacaktır

Galaxy M22, ortaya çıktığı kadarıyla Avrupa’da 240 euro gibi bir fiyat etiketiyle satılacak. Bunun telefonun 4 GB RAM + 128 GB depolamalı sürümü için olduğu aktarılıyor.

Daha önce sızanlara bakarsak gücünü MediaTek Helio G80 işlemciden ve 4/ 6GB RAM’den alan telefonun arkasındaki ana kamera, 48 megapiksel çözünürlükte. Burada toplam üç kamera bekleniyor. Modelin önünde ise 13 megapiksellik bir kameranın olacağı aktarılıyor.

Siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç farklı renkte gelecek Galaxy M22, son bilgilere göre 6.000 mAh pil üzerine kurulacak. Telefonda 25W hızlı şarj desteği olacak ancak kutusundan sadece 15W hızlı şarj cihazı çıkacak.

6,4 inç 720P 90 Hz Super AMOLED ekran üzerine kurulacağı da aktarılan microSD yuvalı Galaxy M22, sınıfında ses getirecek bir seçenek olacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

Katlanabilir elektrikli bisiklet modeli