reklamı kapat

POPÜLER

2021 Renault Megane Hatchback

2021 Renault Megane Hatchback ile başlıyor; tüm versiyonlar sadece hibrit olarak satışa sunulacak

Avrupa pazarında kademeli olarak göreceğimiz 2021 Renault Megane Hatchback E-Tech ile birlikte geleneksele veda süreci için bir adım daha atılıyor.

2025 yılında satışlarının yüzde 65’nin üzerindeki payını elektrikli ve elektrik destekli modellerden yakalamayı hedefleyen Renault, ürün gamının amiral isimlerini de bu yolda kısa süre içerisinde revizyona aldı. Clio ve Captur’da gördüğümüz E-Tech rozetleriyle hibrit kombinasyonu devreye sokan Fransız üretici, satışlarında büyük pay sahibi olan Megane ailesini de net hamlelerle bir adım yukarıya taşıyor. Bu kapsamda Avrupa odağında atılacak ilk hamle 2021 Renault Megane Hatchback odağında gerçekleştirilecek. Bu yıl içerisinde Sport Tourer gövde tipi için de uygulanacak olan hamleyle birlikte bu araçlar sadece hibrit olarak satışa sunulacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Renault Megane Hatchback ve Sport Tourer, E-Tech rozetiyle asfaltta olacak

E-Tech rozetiyle birlikte hibrit olmayan benzinli ve dizel motorların tamamına veda edecek olan Megane HB ve Sport Tourer ilk örnekleriyle ağustos ayından itibaren Avrupa pazarında siparişe açılacak. Eğer beklendiği gibi hayata geçirilirse, şarj edilebilir hibrit altyapısıyıla Megane HB’in 30-32 bin dolar seviyesinde başlangıç fiyatına sahip olması ve ilk teslimatların eylül ayında gerçekleştirilecek olması da masada görünen detaylar arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

E-Tech ile kaputun altında standart olarak gelen 1,6 litrelik benzinli motor ve elektrik ünitesinin kombinasyonunda 160 beygir güç ve 360 Nm tork değerleri kullanıcıları bekliyor olacak. Yakıt tüketimiyle kompakt motorları aratmayacak olan ünitenin 9,4 saniyelik 0-100 değeri de tabloda karşımıza çıkacaklar arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Yeni Clio tanıtımı