reklamı kapat

POPÜLER

2020 Renault Megane Hybrid

2020 Renault Megane için hibrit seçenek tanıtıldı; işte detaylar

Markanın resmi kaynaklarınan gerçekleştirdiği paylaşımlarla karşımıza çıkan 2020 Renault Megane ailesi, en çok beklediğimiz hibriti de beraberinde getirdi.

Geride bıraktığımız ocak ayı içerisinde Captur ve Clio üzerinden gördüğümüz hibrit dinamikleri şimdi de Megane ile karşımızda duruyor. Renault’nun E-Tech adını verdiği altyapının şarj edilebilir deneyimle sunulduğu versiyonda teknik özelliklerin ise benzer olduğunu söylemek mümkün. 2020 Renault Megane ürün gamında satışa sunulcak olan hibrit seçenekle birlikte kaputun altında 1,6 litrelik benzinli motor bizleri karşılıyor. Bu üniteye eşlik eden elektrik motoruyla birlikte ise kullanıcıları 160 beygir civarında güce sahip olan bir Megane versiyonu bekliyor olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Renault Megane hibrit için açıklanan ilk teknik detaylar

Şimdilik kapsamlı teknik verileri açıklanmayan versiyonla ilgili elimizde temel rakamsal veriler olduğunu söyleyebiliriz. Saf elektrikli sürüş deneyimi de sunabilecek olan Megane hibrit, şehir içi kullanım odaklı olarak 65 kilometre menzil kat edebilecek. Yine elektrikli sürüş sırasında maksimumda 135 km/s hıza çıkabilecek olan sürücülerden pek çoğu, günlük ihtiyaçlarını tamamen elektrik ünitesi üzerinden karşılayabilecek. Hatcback dışında statin wagon gövde tipiyle de sunulacağı açıklanan modelde tasarımsal olarak da değişimler dikkat çekiyor. LED ışıklandırma grupları, geliştirilmiş yazılımlarıyla 10,2 inçlik dijital ve 9,3 inçlik multimedya ekran ve elektronik sürüş destek asistanları da yine hibrit paketle birlikte standart olarak gelen nitelikler arasında. Standart versiyonlarla birlikte kademeli olarak bu yaz döneminden itibaren satışa sunulması beklenen ailenin, hibrit noktasında ne denli ilgi göreceğiyse merak konusu.

İlginizi çekebilir

2020 Renault Kwid